Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt gyakorin ennyi ducilányos kérdés?
Figyelt kérdés
Már mindenkinek a kövérek tetszenek vagy mi van? Vagy vékony lányokról nem mernek kiírni, mert jönnének a beszólások?2019. jún. 17. 18:58
1/16 anonim válasza:
Vagy csak sok a kövér és h***e ember
2/16 anonim válasza:
Kevés a vékony lány ezért elfeledkeznek róluk.
Nem tudom, ezt én sem értem🤷🏼♀️
(Egy vékony lány)
3/16 anonim válasza:
Nekem is bejönnek,de ez nem súlyfüggő. Arányosan moletten lehet valaki nagyon vonzó duci
4/16 anonim válasza:
mert vékony csajsziknak van önbizalma. és nem állnak le minden "jöttmenttel" szexelni.
én a dagi csajokat azért hajtom mert "egyszerűbbek" mint vékonyak.
-jaj dejó tetszem valakinek nem halok meg egyedül és esznek meg a macskák!
5/16 anonim válasza:
Mennyire vékony? Nem mindegy...
6/16 anonim válasza:
Nem tudom. Én csak azt szeretem, amikor valaki van hús, szép nagy kerek fenék, nagy mellek, kis zsír lábakon, hason.
7/16 anonim válasza:
Mert írtó sok túlsűlyos/kövér ember van. Valamiért itt GYK-n jobban koncentrálódnak
8/16 Egyszerű srác válasza:
Nem mindenkinek. Ahány ember, annyi féle ízlés. Az esetleg, hogy több kérdést láttál mostanában a teltebb nők vonatkozásában, szerintem nem jelent semmit. De ami a lényeg, hogy egyikkel sincs semmi baj; mindenki megtalálja a számára szépet.
9/16 anonim válasza:
Itt az oldalon a teltet a dagadtra mondják.
Pedig egy telt nő nem dagadt!!!!!!!
10/16 anonim válasza:
Így igaz utolsó.. aki több mint 60 kg az már dagadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!