Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alkalmi partner és a szülők?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi partner és a szülők? (lent)

Figyelt kérdés

Egyetemista srác vagyok és alaphelyzetben kollégiumban lakom. Viszont most, hogy itt anyát sokkal többet leszek/vagyok itthon (a szüleimmel a szülői házban). A “gond”, hogy összejöttem egy lánnyal, de csak szexkapcsolat van köztünk. Szinte mindig van itthon valaki...

Ti hogy oldanátok meg? Nem lenne kínos, hogy “anya, apa ő az XY jött hozzám” aztán ha rákérdeznének, akkor magyarázni, hogy nem vagyunk együtt de azért valami van.

Voltatok ilyen helyzetben? A koliba menni sajnos nem opció, mert nyárra ki kellett pakolni és egyben költözni is, saját lakásom pedig még nincs. Titokban nem igazán tudom hazahozni, mert annyira nem nagy a házunk, hogy két ember feltűnés nélkül elbújjon.

Szóval, mit tennétek ilyen esetben?

21/F

2019. jún. 16. 01:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én annó a szexkapcsolatomat normál kapcsolatként mutattam be.
2019. jún. 16. 04:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Mozijegy anyunak két filmre?
2019. jún. 16. 06:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell ott nyögni neki hogy ki az. A barátnőd és kész.
2019. jún. 16. 07:14
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is többen írták, nem kell túlbonyolítani, a barátnőd és kész. Gondolom mostanában nem szexelsz csak vele. Akkor meg simán mondhatod.
2019. jún. 16. 08:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, ha egyetemre jársz, akkor legyen már annyi eszed, hogy megoldasz egy ilyen “problémát”.

1.: Elmentek szállodába. Nem kifogás, h arra nincs pénzed, mert nyár van, elmehetsz diakmunkára és a lányt sem alázod meg azzal, h valami lepukkant panzióba viszed.

2.: Bemutatod a lányt, mint barátnődet.

3.:A lány szüleihez menni nem opció?

2019. jún. 16. 10:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Finoman beszélsz róla,hogy van egy lány,akivel ismerkedsz,de nem tudod mi lesz még,semmi komoly egyelőre,stb.és feljönne hozzád alkalmanként.

Vidd fel késő este,mikor már nyugisabb a ház.

Én vittem fel magamhoz így egy fiút,mert ő is úgy dugdosott az anyuja előtt,mint te a lányt és rohadtul elegem lett ebből.

2019. jún. 23. 16:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Tipikus egyetemista hulladék...
2019. júl. 9. 13:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Én hasonló helyzetben vagyok. Annyi különbséggel, hogy a csaj nem akar találkozni a szüleimmel. Pedig én hozhatnék haza bármikor csajt. De csak akkor jött el hozzám szexelni a csaj amikor egyedül voltam. Ebben az a gáz, hogy szinte mindig itthon vannak a szüleim. És most ebben a gondban vagyok. Drága szállodára nincs pénzem.
2019. okt. 2. 23:34
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Annyira örülök ilyenkor, hogy a szüleimmel, de még nagymamámmal is olyan őszinte és tabumentes a kapcsolatom, hogy ilyen sosem okozott gondot. Magyarázkodnom sem kellett és nem faggatóztak soha.

Viszont a kérdésre válaszolva, mond, hogy egy barátod. Bár, amikor az én (tényleg csak barát) lány barátomékhoz jártam sokat, az anyja 100%-ig meg volt győződve róla, hogy mi dugunk :D Mondjuk addig-addig mondogatta ezt a bátyja is, hogy csak szexeltünk párszor :D.

2019. okt. 16. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!