Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi partner és a szülők? (lent)
Egyetemista srác vagyok és alaphelyzetben kollégiumban lakom. Viszont most, hogy itt anyát sokkal többet leszek/vagyok itthon (a szüleimmel a szülői házban). A “gond”, hogy összejöttem egy lánnyal, de csak szexkapcsolat van köztünk. Szinte mindig van itthon valaki...
Ti hogy oldanátok meg? Nem lenne kínos, hogy “anya, apa ő az XY jött hozzám” aztán ha rákérdeznének, akkor magyarázni, hogy nem vagyunk együtt de azért valami van.
Voltatok ilyen helyzetben? A koliba menni sajnos nem opció, mert nyárra ki kellett pakolni és egyben költözni is, saját lakásom pedig még nincs. Titokban nem igazán tudom hazahozni, mert annyira nem nagy a házunk, hogy két ember feltűnés nélkül elbújjon.
Szóval, mit tennétek ilyen esetben?
21/F
Basszus, ha egyetemre jársz, akkor legyen már annyi eszed, hogy megoldasz egy ilyen “problémát”.
1.: Elmentek szállodába. Nem kifogás, h arra nincs pénzed, mert nyár van, elmehetsz diakmunkára és a lányt sem alázod meg azzal, h valami lepukkant panzióba viszed.
2.: Bemutatod a lányt, mint barátnődet.
3.:A lány szüleihez menni nem opció?
Finoman beszélsz róla,hogy van egy lány,akivel ismerkedsz,de nem tudod mi lesz még,semmi komoly egyelőre,stb.és feljönne hozzád alkalmanként.
Vidd fel késő este,mikor már nyugisabb a ház.
Én vittem fel magamhoz így egy fiút,mert ő is úgy dugdosott az anyuja előtt,mint te a lányt és rohadtul elegem lett ebből.
Annyira örülök ilyenkor, hogy a szüleimmel, de még nagymamámmal is olyan őszinte és tabumentes a kapcsolatom, hogy ilyen sosem okozott gondot. Magyarázkodnom sem kellett és nem faggatóztak soha.
Viszont a kérdésre válaszolva, mond, hogy egy barátod. Bár, amikor az én (tényleg csak barát) lány barátomékhoz jártam sokat, az anyja 100%-ig meg volt győződve róla, hogy mi dugunk :D Mondjuk addig-addig mondogatta ezt a bátyja is, hogy csak szexeltünk párszor :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!