Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket bántott már meg alkalmi partner?
Miért nem vágtál vissza neki? Azt kellett volna. Fel a fejjel a 15/4 teljesen jo meret.😉
N
Azt gondolom,ha kigúnyol, akkor szêgyellje magât. Elfelejti,hogy ő sem tökéletes? Ez miatt nyugodtan lehetsz màssal, hisz azért ez nem olyan kis méret. Egy êrzelmesebb viszonynàl szerintem meg fogtok felelni egymàsnak. A gúnyt meg vigye ât más àgyàba!
27/L
A 15/4 nekem már a felső határ közelében van
Az a tyúk valószínűleg olyan tág, mint a metró alagút
A hiba nem benned van, hanem az ostoba bunkó pitsában, akivel dolgod volt
Élveztem már sokkal kisebb,vékonyabb farkú sráccal is úgy hogy kétszer szültem.Igaz szerencsére szűk maradtam.
Volt olyannal is dolgom akinek tényleg aprócska volt,talán 13cm,és nem mellesleg kövér nem pénzes pasi. De akkora önbizalommal rendelkezett,hogy nem bírta lerázni a nőket szex után sem,vagy 100-at megdugott.
Tökéletes a méreted,nehogy eltántorítson bármitől is!!!
LOL azért mert benne megtud fordulni egy kamion tolatás nélkül az nem a te hibád. :D Vele nem passzoltál, és ennyi.
Csak egy jó tanács: Legközelebb valaki olyasmivel kezdj akinek van egy kis esze is!
A méreteddel nincs gond! Nem kell mindent elhinni a nőknek, meg úgy általában az embereknek ;).
28F
Hóóógyne, és ez az ellenpélda.
Mégpedig úgy, hogy "ez nekem túl nagy, többé be ne tedd sehová". Jó, igaz, tényleg szűk volt, meg minden.
??WTF?? teljesen átlagos 16 körüli a méretem. Nem keresem a testmagasság és egyéb adottságok közti összefüggéseket, ez a csaj konkrétan 150 cm magas volt, ellenben kicsivel később volt egy 146 centis kicsike, akibe viszont tolhattam rendesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!