Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem elégítenek ki a pasik? 19/L
Figyelt kérdés
A "keress másikat" és hasonló válaszokkal kíméljetek. 😀 Nekem elég nagy igényem van a szexre, de sajnos a srácok nem bírnak elég menetet. Tudom, hogy nekik fárasztóbb és macerásabb, nem is őket hibáztatom. Inkább tippeket várok, hogyan tudnánk elnyújtani az aktust vagy nektek hogy sikerül többet bírni. Nem vagyok lusta a szexben, sok a lovagló póz és az órál is. Srácok ti mit szerették még? Mi az amit ha a lány csinál akkor tudtok pihenni?2019. jún. 15. 19:04
11/26 anonim válasza:
De hogy nem elégítenek ki, milyen igényeid vannak? Mit nem tudnak?
12/26 A kérdező kommentje:
Csak sok szexet akarok. Ennyi. Én még csinálnám ők meg már általában elfáradnak.
2019. jún. 15. 19:24
13/26 anonim válasza:
De mennyi az a sok szex? Hát nem igaz ...
14/26 anonim válasza:
Csináld több pasival! Egymás után vagy egyszerre gruppenbe!
15/26 anonim válasza:
Próbáld több pasival egyszerre/egymás után.
16/26 anonim válasza:
Minden lyukat egyszerre kell betömni, de nem?
17/26 anonim válasza:
Mennyi az a sok szex? Hány menet? Mennyi ideig kéne?
18/26 anonim válasza:
mire gondolsz pontosan kérdező? hány órán keresztül bírnád?
lehet tudok ebbe segíteni! írhatsz akár privibe is!
19/26 anonim válasza:
20 éve az ilyen csajok elmentek laktanyák melletti kocsmákba, és megdugatták magukat egyszerre jópár sorkatonával. (A sorkatonák csak tisztán, frissen borotváltan mehettek ki laktanyából, úgyhogy nem voltak ápolatlanok.)
20/26 anonim válasza:
Most dicsekedni vagy panaszkodni jöttél? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!