Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim azt szereti hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim azt szereti hogy a fenekét nyalja a nő. Ugy érzem biszex?

Figyelt kérdés
Nagyon elkeserítő hogy a pasim nekem semmit nem tesz meg de ő azt szeretné hogy nyaljam neki és engedjem a popsibol sz@jba is.
2019. jún. 15. 15:30
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Egészségetekre! Kutyák is nyaljàk egymásnak..
2019. jún. 15. 17:53
 22/32 anonim ***** válasza:
Téged is nyalnak, nem? :D
2019. jún. 15. 17:56
 23/32 anonim ***** válasza:
81%

Idióta vagy kérdező, csak önigazolást akartál te mennyire tökéletes vagy ebben a beteg torz világban.. Pedig ugyan olyan megvezetett, az élet más területén tucat, befolyásolható személyiség vagy, mint a többi ember. Egyszerű földi halandó vagy.

Azt várod, hogy ámuldozzon mindenki, előadod magad.

Én azért meghallgatnám a pasid is.

Egyébként, nincs ebben kivetnivaló, ha valaki tiszta, ismeri az intim lemosókat.

SZtem a pasid, ha megtennéd neki olyan maximálisan elő és felkészülne neked, mint sok csaj alap dolgokból nem a pasijának.

Ahogy sok takarító nőtől hallom a meló helyen, hogy egy férfi wc ezerszer tisztább és igényesebb, mint a női.

Úgyhogy inkább hagyjuk ezt, hogy mivé fajulnak a pasik.

Ha általánosítanék, akkor megkérdezném.. És ti nők???

2019. jún. 15. 18:38
 24/32 anonim ***** válasza:
84%

Álszent éretlen hiszti, amit csapsz.

A pasi elmondja neked a vágyait, bízik benned annyira, h ezt megtegye, te meg meghálálod neki azzal, h szakítasz vele. Pedig egyszerűen nemet is mondhatnál és lapozhatnátok.

De te így kezeled a problémát.

Gyerekes.

Ha jobban belegondolok, nem ő veszít el téged, hanem te őt.

Lehet jobban jár mással, úgyhogy engedd csak el. Jobb lesz neki a nyávogós hisztis picccsa nélkül.

2019. jún. 15. 19:30
 25/32 anonim ***** válasza:
49%
Sokat gondol magáról ABOLOND.
2019. jún. 15. 19:34
 26/32 anonim ***** válasza:
75%
Valamint, ha a barátnőddel ennyire nagy az összhang, miért nem nyaljátok egymás seggét, p.. sáját akkor??
2019. jún. 15. 19:51
 27/32 anonim ***** válasza:

Valószínűleg smarolni is szokott veled pasid... pont úgy, ahogyan az azonos nemű párok is szoktak. Biszexnek gondolod emiatt? Nyilvánvalóan nem.

Az ágyban való vágyakból az égvilágon semmit nem lehet leszűrni a partner orientációjára vonatkozóan, kizárólag annak partnere neméből: ha egy srác élvezi, ahogy a barátnője felcsatolható műpénisszel megdugja, ám taszítja, hogy ugyanezt egy másik férfival élje meg, az kétséget kizáróan heteroszexuális -legalábbis ennyi alapján.

A fenéknyal(at)ás pedig pont olyan vágy, mint akármi más - valakinek bejön, másnak nem. Nektek kell összhangra jutni e kérdésben.

2019. jún. 15. 20:05
 28/32 anonim ***** válasza:
50%

13as vagyok.

Nő,és szívesen megteszem a páromnak,mert az is az ő része,és én minden porcikáját szeretem kényeztetni.

Remélem téged sem fog kinyalni egy pasi sem. 😉

2019. jún. 15. 20:08
 29/32 anonim ***** válasza:
75%
Seggbe engeded, de az ő seggét kinyalni már fújj :D Oké.
2019. jún. 15. 20:10
 30/32 anonim ***** válasza:
Kamuuuuuuuu!!!!
2019. jún. 16. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!