Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt szereti hogy a fenekét nyalja a nő. Ugy érzem biszex?
Idióta vagy kérdező, csak önigazolást akartál te mennyire tökéletes vagy ebben a beteg torz világban.. Pedig ugyan olyan megvezetett, az élet más területén tucat, befolyásolható személyiség vagy, mint a többi ember. Egyszerű földi halandó vagy.
Azt várod, hogy ámuldozzon mindenki, előadod magad.
Én azért meghallgatnám a pasid is.
Egyébként, nincs ebben kivetnivaló, ha valaki tiszta, ismeri az intim lemosókat.
SZtem a pasid, ha megtennéd neki olyan maximálisan elő és felkészülne neked, mint sok csaj alap dolgokból nem a pasijának.
Ahogy sok takarító nőtől hallom a meló helyen, hogy egy férfi wc ezerszer tisztább és igényesebb, mint a női.
Úgyhogy inkább hagyjuk ezt, hogy mivé fajulnak a pasik.
Ha általánosítanék, akkor megkérdezném.. És ti nők???
Álszent éretlen hiszti, amit csapsz.
A pasi elmondja neked a vágyait, bízik benned annyira, h ezt megtegye, te meg meghálálod neki azzal, h szakítasz vele. Pedig egyszerűen nemet is mondhatnál és lapozhatnátok.
De te így kezeled a problémát.
Gyerekes.
Ha jobban belegondolok, nem ő veszít el téged, hanem te őt.
Lehet jobban jár mással, úgyhogy engedd csak el. Jobb lesz neki a nyávogós hisztis picccsa nélkül.
Valószínűleg smarolni is szokott veled pasid... pont úgy, ahogyan az azonos nemű párok is szoktak. Biszexnek gondolod emiatt? Nyilvánvalóan nem.
Az ágyban való vágyakból az égvilágon semmit nem lehet leszűrni a partner orientációjára vonatkozóan, kizárólag annak partnere neméből: ha egy srác élvezi, ahogy a barátnője felcsatolható műpénisszel megdugja, ám taszítja, hogy ugyanezt egy másik férfival élje meg, az kétséget kizáróan heteroszexuális -legalábbis ennyi alapján.
A fenéknyal(at)ás pedig pont olyan vágy, mint akármi más - valakinek bejön, másnak nem. Nektek kell összhangra jutni e kérdésben.
13as vagyok.
Nő,és szívesen megteszem a páromnak,mert az is az ő része,és én minden porcikáját szeretem kényeztetni.
Remélem téged sem fog kinyalni egy pasi sem. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!