Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak bi hajlama van, ha szereti azt amikor kényeztetem a fenekét?
Ő vezetett rá, de engem is izgat ha ujjazom vagy a nyelvemmel izgatom a fenekét. Kicsit viszont elbizonytalanodtam, hogy hetero férfinak normális-e ha ilyen vágyai vannak. Mikor rákérdeztem azt mondta undorodik a gondolattól is hogy pasival legyen, de nem tudom mit gondoljak. Ha bi lenne, akkor kicsit úgy érezném mintha pótlék lennék, és nem a nőiességem izgatná.
20l és 30f
Nem
Csak neki az az erogén zónája.
Én is ilyen vagyok. Szeretem én is ha nyalják a seggem.. Stb..
F|hetero
Abszolút nem, ez teljesen normális, hetero dolog a pasiknál. Az én barátom meg van őrülve érte, ha orgazmusa előtt/közben bedugom az ujjam fenekébe. Akkorákat élvez ilyenkor, hogy a plafon leszakad:)))
De azt is imádja, ha nyalom neki (alap, hogy fürdés utáni esti szexnél) és közben verem a farkát.
28N/36F
Nekem minden barátnőm imádta, dicsérte a fenekem,hogy milyen kerek, kemény, mint egy csajé.
De sose találkoztam gyakorlatban még olyan nővel, aki ezt csinálná.
Szinte hihetetlen, hogy vannak ilyen csajok.. De hol?
100% hogy biszexuális. Vagy dug pasikkal is vagy pedig magának sem vallja be hogy szeretne egy farkat a seggébe.
Egy heterónak meg sem fordul a fejében hogy a seggében turkáljanak. Undorító.
Nincs
Tőled kéri nem pasitól
Biszexuális az aki a saját neméhez is vonzódik
Azért mert szereti az Anális játékokat nem lesz biszex se búzadara
Én se vagyok attól leszbikus mert szeretem a punci nyalást .
25N
Abszolút normális hetero férfiaknál is, ha szeretik az anális játékokat
Valagom.
42/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!