Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek szex előtt érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szex előtt érdemes ki verni vagy nem?

Figyelt kérdés
Mondjuk akkor félek hogy nem fog olyan keményen fel állni .
2019. jún. 15. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Inkább kérd meg, hogy cumizzon le. A második tovább tart majd...
2019. jún. 15. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Én rendszereden ki verem a partnereim fogát szex előtt
2019. jún. 15. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el kakilni nehogy benyisson a barnamaci
2019. jún. 15. 11:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, kivel és mi a cél. Kapcsolatban szinte mindegy, de inkább nem, egyéjszakáskor ki lehet, csak ugye nem tudod előre, hogy lesz-e szex. Szüzesség elvesztésekor lehet, hogy nem kéne, gyorsan menj el, légy rajta túl, aztán bízz benne, hogy lesz utána második menet. Nekem volt, igaz, nem rögtön, hanem egy pár órával később, mert egész nap együtt voltunk.

28F

2019. jún. 15. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!