Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit/hogyan kéne éreznem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit/hogyan kéne éreznem?

Figyelt kérdés

Bocsánat a kérdés értelmetlenségéért, de fogalmam sincs hogy lehetne röviden megfogalmazni a problémámat.

Szóval az van, hogy nemrég feküdtem le a barátommal, viszont alig érzek valamit. Ha én vagyok felül, nem tudom beigazítani a farkát, illetve nem érzem hogy mennyire mozoghatok, meg hogy mi lenne jó. Nyilván látom a reakcióit, de elég gyakran nem egyértelmű.

(Tudom nem a legjobb kérdés, de nem szeretnék csalódást okozni neki, nagyon örülnék ha tudnátok valami jó tanácsot mondanii)

2019. jún. 14. 08:03
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Akarsz gyakorolni?F
2019. jún. 14. 08:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltad már magadnak csinálni?
2019. jún. 14. 08:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen. Magammal nincs baj, mármint az egészen más valahogy.
2019. jún. 14. 08:09
 4/8 Egyszerű srác ***** válasza:
100%
Más tanácsot nem igazán lehet erre adni, minthogy gyakoroljatok és beszélgessetek róla. Ezekkel együtt pedig jön majd a tapasztalat is.
2019. jún. 14. 08:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé kemény már, amikor a barátod beteszi?
2019. jún. 14. 08:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, az szokott lenni. És ohjajj. Rendben, köszönöm nagyon nagyon!!!
2019. jún. 14. 08:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy betéve hogyan jó, idővel fogod kitapasztalni, de a legtöbb nőnek a nemi szerv külső része a fő örömforrás, szóval ne várj csodákat alapvetően. Tanítsd meg a srácot, hogyan érjel hozzád úgy, hogy jó legyen, mondjuk a kezével, próbálgassátok, hogy nem teszi be teljesen, vagy csak hozzádérinti, ilyesmik, működni fog. A lényeg, hogy erre nincs tuti recept. Van olyan nő, aki 3 másodperc alatt ellazul egy "bevágás" után és el tud menni a tunkolásra is, de a legtöbben nem így működnek. Alkati kérdés.
2019. jún. 14. 10:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs itt semmi baj, két dologra figyelj, a másik félre, meg arra hogy nyíltan őszintén kommunikáljunk egymással a szexről és arról, hogy ki, mit érez, mi a jó neki... Aztán majd előbb utóbb összeszoktok, belerázódtok.
2019. jún. 14. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!