Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak teljesen merev péniszt lehet betenni a punciba?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk 60-70%os a keménysége akkor még elhajlik és nem megy bele? Köszi jah és szűz vagyok. F/192019. jún. 13. 22:46
1/7 anonim válasza:
Amennyire én tapasztaltam, csak a teljesen merev megy be. Nekem így volt.
2/7 anonim válasza:
Ügyes csaj beteszi magának ha nem teljesen meredt,,de minek..
3/7 anonim válasza:
2esnek ment a ződ kéz xd
"de minek?! xd "
4/7 anonim válasza:
Hááát, félkeményen is bemegy, ha nagyon ügyes vagy, egy még lankadt is be tud, de az nagyon macerás, mert inkább elhajlik, meg "visszatolódik" mint befelé a nőbe.
csak ami nem kemény, abból lehet semmit nem érez a nő.
Pedig jó tud lenni, amikor már nagyjából áll, és a nőben lesz teljesen kemény
Vagy ami még nagyon finom, amikor elmész, és bent lankad le. Persze ez csak ha már gyereket akartok.
5/7 anonim válasza:
Igen. Úgy a legjobb ha teljesen merev.
L
6/7 anonim válasza:
4: Hát nem tudom, nekem még soha nem volt olyan, hogy mire odaértünk h be kell már tenni, ne legyen addigra kőkemény.
Viszont az elélvezés után a hüvelyben lelankadó, majd kicsusszanó farok tényleg különleges érzés.
7/7 anonim válasza:
Hát mivel nekem olyan fajta, ami ha nem kemény akkor osszemegy, ezért bajos ha nem áll rendesen. Szóval nem, meg amúgyis felkemenyen miért akarnad berakni? De sok minden előfordulhat szex közben, szóval néha van hogy lelankad mindenkinek. De ez nem gáz, mert a szex nem csak a tunkolàsról szól. Ott a nyelv meg a kézi izgatás. Úgy együtt a jó. a lányok is ezt szeretik. Amikor kemény akkor még berakod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!