Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan nők, akik vibráto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők, akik vibrátorral élik le az életüket?

Figyelt kérdés
Mert nem akarnak gyereket, nemi betegséget, vagy csak nincs idejük pasizni, elegük volt a gyökerekből stb.

2019. jún. 13. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Kizárt... ha csak nem valami embergyűlölô és emberek köze csak akkor megy ha nagyon muszáj, üzletbe, stb.
2019. jún. 13. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
ismerek egy csajt lassan 30 éve, nagyon ronda, hatalmas, idomtalan test, rossz természet. én még férfit nem láttam a közelében, ő valószínűleg maszturbálással elégíti ki a testi igényeit. biztos fel van szerelkezve mindenféle játékszerrel. egy kelendőbb csajról nem tudom elképzelni hogy egy élet elteljen úgy hogy ne legyen pasijuk. illetve ha valami baj van a toronyban, akkor esetleg.
2019. jún. 13. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
én vállalom, de nincs műbrokim (még)
2019. jún. 13. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Hogyne lennének. Ott vannak a sérült visszamaradott, tolószékes nők.
2019. jún. 13. 21:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Spec nem egy toloszekes csaladanyat ismetek :-D

Amugy azert mert nem szexel meg nem biztos h potlekot hasznal.

Ha nekem van egy nqgy dozoznyi akkor nincs nem volt lesz pasim soha ???

2019. jún. 13. 21:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet, de ha meg van barátja, minek van vibrátora? Szóval ha bármilyen élethelyzetben lehet vibrátorod, akkor mindegy is, hogy csak azt használod, vagy mást is.
2019. jún. 13. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
"Lehet, de ha meg van barátja, minek van vibrátora?" Azt miért nem kérdezed meg hogy a pasik miért verik ki,mennek ku.rvához, meg kúrnak félre mikor van nőjük?
2019. jún. 14. 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:

#7: nyugi, elég baj ez is. Én pl. 2 éve nem szexeltem, fél éve nem vertem ki, szóval most várakozok.

28F

2019. jún. 14. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!