Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz vastag és aránylag hosszú farkú pasit találni?

"Keres. De mondjuk privátra nem válaszol. Ez vmi kamu lesz"
Mégis mit hittél, Királylány?!

Nehéz!
A barátnőmmel kerestünk harmadikat, és rengeteg pasi elküldte neki a kontaktját, méreteit, stb.
Barátnőm hadilábon áll a számokkal! Amikor összejöttünk, a farkamat 20 centisnek gondolta:D csak mert az ex pasijáé "18" volt, az enyém meg picit nagyobb (érzése szerint) na most, a helyzet az az, hogy nekem 14 centis dákóm van. :D ... :D
A levelezős pasik akik képet küldtek, általában azt is elárulták mekkora méretük van, és mivel a barátnőm kifejezetten nagy méretet keresett, így ellenőrizve a képeket elég sok volt benne a kamu is.
Azt nem tudom neked mi számít aránylag hosszúnak, de 17cm és igazán vastag farok már elég ritka.. legalábbis a csajommal való keresgélés alapján én erre jutottam:D

16-os vagyok!
Srácok, ne már! Nem kértem privátot, és a félreértések elkerülése végett, már nem keresünk! Köszönjük, megtaláltuk az emberünk, és nyilván édes hármashoz kerestünk..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!