Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzám kicsit tágabb a lány?
Konkrétan épp 20évesen voltam így,ugyanígy éreztem azt gondoltam hogy tágabb féle.Emlékszem megmértem úgy hogy vonalzót rátettem és bizony 4cm alatt volt a szélessége.
31 és 36évesen találkoztam ugyanazzal a nővel és bizony sokkal szűkebbnek éreztem mint a többi nőt.
Jelqinget lehet csinálni konkrétan.Fejő nyújtó vastagító gyakorlatok,masszírozás.Nem a csodaszerektől nől meg.A használattól konkrétan rendszeres kimerítő szex nővel,sport megvastagítja,megnöveli.Nem azt mondom hogy a 8centis merevből ből 16,a 13centisből 20+ monster lesz de változni fog,érezhetően.Az erekcióra is hatással van.A kamrákat meg lehet edzeni,növelni.Mondjuk a hossza felénél megméred körbe lehet mondjuk hogy passzentosan 11cm,12-re ha változik teljesen más érzés lesz.Velem megtörtént,ugyanaz az átlag ismerős rózsaszín 54es gumi 20évesen laza volt 30 felett elkezdett szorítani.Ha keményebb,kitartóbb vagy a szexben,jobban érzed a nőt és ő is téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!