Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hozzám kicsit tágabb a lány?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzám kicsit tágabb a lány?

Figyelt kérdés
Mit lehet akkor csinálni, ha lánynál azt érzem, hogy tágabb mint amilyennek kellene lennie?

2019. jún. 10. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Olyan póz kell ahol jobban ráfog. Nézz utána
2019. jún. 10. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk semmit. Csettints és szűkebb lesz 😃
2019. jún. 10. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Konkrétan épp 20évesen voltam így,ugyanígy éreztem azt gondoltam hogy tágabb féle.Emlékszem megmértem úgy hogy vonalzót rátettem és bizony 4cm alatt volt a szélessége.

31 és 36évesen találkoztam ugyanazzal a nővel és bizony sokkal szűkebbnek éreztem mint a többi nőt.

Jelqinget lehet csinálni konkrétan.Fejő nyújtó vastagító gyakorlatok,masszírozás.Nem a csodaszerektől nől meg.A használattól konkrétan rendszeres kimerítő szex nővel,sport megvastagítja,megnöveli.Nem azt mondom hogy a 8centis merevből ből 16,a 13centisből 20+ monster lesz de változni fog,érezhetően.Az erekcióra is hatással van.A kamrákat meg lehet edzeni,növelni.Mondjuk a hossza felénél megméred körbe lehet mondjuk hogy passzentosan 11cm,12-re ha változik teljesen más érzés lesz.Velem megtörtént,ugyanaz az átlag ismerős rózsaszín 54es gumi 20évesen laza volt 30 felett elkezdett szorítani.Ha keményebb,kitartóbb vagy a szexben,jobban érzed a nőt és ő is téged.

2019. jún. 10. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
A kérdés, hogy melyikőtöket zavarja jobban. Ha a lányt zavarja, akkor rá kell venni, hogy elmondja, hogyan élvezi veled legjobban a szexet. Van az a szög/póz, ami jó lesz neki. Ha téged zavar, akkor nem tudom, mert én spec élveztem az extra tág barátnőimet, bár az is tény, hogy elég vadóc volt némelyik, tudták mit akar egy férfi (és nem féltek megadni).
2019. jún. 10. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet próbálkozni a csajnak intim tornával, meg ugy általában csajos sportokkal (görkori!). De csodát ne várjatok
2019. jún. 10. 22:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Tágabb,méretesebb nővel(értsd hosszabb mélyebb hüvely)sokkal jobban élvezem.Csak ehhez fel kellett nőnöm.
2019. jún. 10. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!