Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz vagyok ha még nem ért hozzám egy lány sem?
Nagyon zavar hogy még nem csókolóztam, nem fogtam meg egy lány kezét, fenekét sem, meg persze nem is szexeltem még így 22 éves létemre. Szeretnék nagyon barátnőt, de nem jön össze senkivel sem.
Már kezdem azt érezni hogy én örökre így maradok.
Az a gáz, hogy nem teszel semmit, inkább csak siránkozol. Ebben a korban (és javarészt semelyik korban) nem vágynak a nők hisztis kisfiúkra.
Változtass a hozzáállásodon, emeld fel a segged és tegyél valamit azért, hogy ez változzon. A sírással semmire sem mész...
Még nagyon fiatal vagy, ne félj. Ugyanakkor hátradőlni sem szabad, mert alszol kettőt és 40 éves szűz leszel.
A leírtak egyértelműen arra utalnak, hogy nincs közösségi életed, nem jársz megfelelő társaságba. Ezen változtass, a fizikai (baráti, nem szerelmi) kapcsolat onnan nagyon természetesen jön. Legjobb, ha elmész táncolni (pl. salsa), fél-egy év alatt sokat fog javítani az egódon és a gátlásaidon.
Legyél sztoikus.
„Mindaz, amiért az emberek lelkesednek, minden, aminek a megszerzéséért izgulnak és fáradoznak, a legkisebb örömöt sem adják nekik. Mindaddig, amíg ezen fáradoznak, azt gondolják, hogy az ő boldogságuk abban van, amiért megszenvednek. De csak érjék el a vágyukat, rögtön elkezdenek újra vágyakozni, bánkódnak és irigykednek amiatt, amijük még nincs. Nem mihaszna vágyaink kielégítésével érhető el a nyugalom, hanem ellenkezőleg, az ilyen vágyaktól való megszabadulással. Ha meg akarsz győződni ennek igazáról, fektess feleannyi munkát az üres vágyaktól való megszabadulásra, mint amennyit eddig a megvalósulásukra fordítottál, és te magad is hamarosan meglátod, ha így teszel, sokkal több nyugalmat és boldogságot kapsz.” (Epiktetosz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!