Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magyar csajként lehet esélyem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar csajként lehet esélyem a szlovák pasiknál?

Figyelt kérdés

Munkaügyben költözöm hamarosan a fővárosba, a nyelvet már egy ideje tanulom. Nem tudom egyelőre, mennyi ideig leszek kint, de szingli vagyok így nyilván nem lenne ellenemre egy esetleges kapcsolat kint. Csinos vagyok, nincs gondom alapjáraton a pasizással. Az lenne a kérdésem hogy “hátránnyal” indulok-e amiért magyar vagyok, hogyan viszonyulnak ilyen esetben hozzánk (nyilván a pasik érdekelnek)

Tudom, hogy nem lehet általánosítani, de kíváncsi lennék, a részükről is megvan-e az az ellenszenv, amivel itthon sokat lehet találkozni. Tapasztalatok, vélemények érdekelnek.

2019. jún. 10. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Van ott bőven magyar.
2019. jún. 10. 17:19
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

> Csinos vagyok, nincs gondom alapjáraton a pasizással.

Nem kell csinosnak lenni ahhoz, hogy ne legyen gondod a pasizással, amilyen baromi szánalmas a legtöbb férfi.

2019. jún. 10. 17:34
 3/7 A kérdező kommentje:
#1 : Bratislavaba költözök.
2019. jún. 10. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Bizony hátránnyal. Nem érdekli őket, hogy honnan vagy, szlovákiában minden magyarnak tudni kell szlovákul ez náluk alapelvárás. Persz lehetnek kivételek de ha össze is jön veled akkor esélyes hogy sem a családi köre sem a barátai nem fogadnak be a származásod miatt, magyarnak nehéz lenni szlovák közegben még ha folyékonyan beszéled a nyelvet akkor is.

De nem messze Pozsonytól ott van Somorja, Szenc, Dunaszerdahely sincs messze ahol simán találsz magyar fiut. Pozsonyba is az egész országból járnak magyarok tanulni több ezren... vannak magyarbulik bálok és más programok.

2019. jún. 10. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
A neve Pozsony. Vagy te Wienbe mész Bécs helyett? 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
2019. jún. 10. 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Magyar koronázási város soha nem lesz Branyiszlava. Ezek mindent loptak innen.
2019. jún. 10. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:
83%

Én Pozsonyba jártam fősulira és hidd el semmi probléma nem lesz , ne hidd el azt amit beszélnek itt is , engem semmi atrocitás nem ért :)

Pasizni is lehet ,sok a magyar , de ha beszéled a nyelvet pláne nem lesz probléma.

Semmi megkülönböztetés nem ért :)

2019. jún. 10. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!