Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyeseknek hogy lehet kakifétise? Hogyan tudnak felizgulni a székletre?
Hááát, engem meg belevitt egy exem 14 éve :-)
Mondjuk ő alapból eléggé perverz volt, magában is :-)
A sztori annyi, hogy egyik alkalommal, kicsit többet ivott a kelleténél :-) és feltolt magának (én nem tudtam) popsiba 6 szem bonbonmeggyet, majd elkezdtünk 69-ezni. Az hogy közben rendszeresen pisilt, nem keveset már megszokott volt, nekem is. De amikor elolvadtak a csokik benne, elkezdett jönni belőle, legnagyobb meglepetésemre. De atom mód élvzetem és amikor elfogytak a csokik, elindult egy hatalmas és vastag kaki belőle, de nagyon lassan. Nem semmi látvány volt. Őrülten izgatott ez az igazság, aztán amikor már annyira kint volt, hogy eltört és a nyakamba esett, jött egy kicsit krémesebb is nem kevés. Na ekkor élveztem el, de nem gyengén.
Hát nálam igy kezdődött :-)
És azóta sem találok hasonlóan nyitott lányt ehhez.
Persze igy sokatoknak fúúúúúj lehet a reakciója, de ezt átélni olyannal, akit imád az ember teljesen, óriási élmény.
Hát kb ennyi.
Akinel fétise van, nem tehet róla.
Szexuális abberáció, de mindaddig míg másoknak ezzel nem árt, addig nekem nem releváns probléma.
Kitudja az útcán a munkahelyen, hány ilyen ember rohangál? Észreveszed bárkin? Nem hinném.
Aki hódol ennek a fétisnek, az azért teszi mert élvezi, és 2 ember élvekedése magánügy.
Van aki csak fantáziál róla, de soha nem próbálná ki. Vagy azért mert elő sem meri hozni a partnerének. Még olyan is létezhet, hogy mindkét fél vágyik rá, csak egysem meri kimondani.
Amíh nem tèged akarnak le..arni, vagy épp tőled kérik, hohy sz..j le valakit, addig neked ez nem jelent gondot.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!