Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz erre felizgulni?
Pár napja strandolni voltunk. Mikor öltöztem át fürdőruhába, furcsa hangokat hallottam a szomszéd öltözőből. Először elkepzelni se tudtam hogy mi ez a hang, aztán leesett hogy szexelnek. Elkezdtem figyelni, közelebb húzódtam a közös falhoz és csak hallgattam őket. Annyira felizgultam tőlük, hogy pár csepp nedvem már a combomon folyt le. Nagyon szerettem volna magamhoz nyúlni, de féltem hogy valaki meghall/meglát. Ez nagyon gáz? Elvégre fogalmam sincs hogy kik voltak. Lehettek idősek/fiatalok/melegek, tényleg bárki. Elég betegesnek érzem magam a történtek miatt.
21L
Remélem nem 21 vagy ilyen 8 éves gondolkodásmóddal.
Volt olyan hogy szállodában voltunk és a szomszéd szobában dugtak és előtte szexeltünk a pasimmal, már majdnem aludtunk de beindultunk rá. Iszonyat gyerekesen gondolkozol.
Nem gáz. Hallottad hogy szexelnek, beinsult a fantáziád, felizgultál rá. Mással is megesik.
21N
Te hülye vagy!
Totál egészséges érzéki női működésed van! Ez már miért is lenne beteges????
Inkább pont hogy szép és izgató az ilyen csaj. és ha őket nem hallották meg akkor téged ki hallott volna meg?...
Szívesen rád nyitottam volna. :D
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!