Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés telt lányokkal miért lehetetlen?
Hogyan szoktál közeledni egy teltebb lányhoz?
Mit szoktál Neki mondani? Írni ?
Lehet a körítéssel vál probléma..
Illetve sok lány lehet attól fél, hogy meg lesz szivatva.
Mert előfordul, hogy a pasik csak fogadásból másznak rá és elhiteti szerencsétlennel hogy szereti vonzónak tálalja és ez addig tart amíg megnem fektetik...
Elég csak megnézned egy amerikai filmet a túlsúlyos ,kövér lányokat, nőket mindig porig alázzák mindig nevetséges szerepekben
,szituációkban lehet látni egy telt lányt ...
És alig van olyan hogy egy fullos csávó tényleg őszinte szerelemmel szeresse a tömör gyönyör kedvesét... hátsó szándék sajnos a legtöbb esetben van ...
2019. jún. 7. 17:32
Én egy telt lány vagyok, és gyakran írnak itt nekem férfiak. De csak mert nem tudják, hogy milyen az alkatom. Szerintem egyáltalán nem vagyok csúnya, és az igénytelenség látszatát sem keltem. Ennek ellenére mégsem történt velem soha olyan, hogy mondjuk egy adott társaságban rám figyeljenek, ha egyszer vékony lányok is voltak ott. Ez nem szokott zavarni, de ha jól belegondolok, semmi okot nem adnak nekem mások arra, hogy vonzónak érezzem magam. Akkor meg minek, és milyen lendülettel kezdjek el egyáltalán egy beszélgetést bárkivel? (ettől függetlenül mindig törekszem arra, hogy esélyt adjak. mindenkinek!)
2019. jún. 7. 22:40
Sokat számít az is hogyan kötekedsz, meg persze függ a lány önbizalmától is. Én sem vagyok egy vékony alkat, viszont egyik barátnőm teltebb nálam, és több kapcsolata is volt eddig, meg többen is akarnak ismerkedni vele, csupán a kisugárzása miatt. Velem meg nyilván a kevesebben amiatt, mert kicsit zárkózottabb vagyok. Szerintem ez a téma sokkal komplexebb, mint egy "vékony vs telt".
2019. jún. 8. 01:07
Én a sok rossz tapasztalat miatt nem szoktam válaszolni, ami miatt az a kevés önbizalmam is ami néha megjelenik, azonnal el is száll.
Sok esetben volt olyan, hogy előre közöltem, hogy nem vagyok vékony, a válasz az volt, hogy nem gond. Aztán amikor egy idő után volt esetleg képcsere, akkor hirtelen eltűnt a másik. Ja, de előtte azért még kaptam egy olyan üzenetet, hogy szép/cuki/aranyos arcod van és soha több nem jött üzenet.
2019. jún. 8. 12:29
14-es
Igen, az állandó duma a "szép arcod van" :D
Azt hiszik hogy dicsérnek vele, közben ugye azt jelenti hogy "tök gáz vagy, és nem tudnálak elfogadni ilyen kövéren, de hé, legalább az arcod vállalható"
Sokra megy vele az ember :D
2019. jún. 8. 12:51
A legtöbbek önbizalmán tényleg az látszik meg, amit sajnos tapasztalnak a mindennapokban. Mert valljuk be őszintén... nem a duci a divat. És persze lehet mondani, hogy az meg kit érdekel... de azért mégis a csapból is ez folyik.
Sokan emiatt lesznek bizalmatlanok a próbálkozókkal szemben. :) Persze erre nem az a megoldás, hogy még csak válaszra sem méltatjuk a másikat - ez már inkább személyiségbeli probléma az én szememben.
2019. jún. 9. 19:27
Kérdező, írnál privátban?
2019. jún. 10. 15:28
Mert minden nő öntelt beképzelt, és ha nem a tökéletes férfi közelit hozzájuk egyből alázzák az embert!
2019. jún. 13. 23:04
Tudom, régi a kérdés, de én a tapasztalatok mellé még behoznám azt is, hogy mindenhol (egy kapcsolódó facebook bejegyzés kommentszekciójától kezdve a gyakorikérdéseken át a tévéműsorokig)mazt olvashatjuk, hogy nincs olyan, akinek ez tetszene? Hogy állandóan jönnek azzal, hogy aki kövér nővel van, az biztos nem talál jobbat, hogy igénytelen szexuális preferenciái vannak, mindenkinek az egészséges test jön be, ami igye nem lehet túlsúlyos, hogy a kövér nők felcicomázva sem lehetnek olyan szépek, mint akármilyen vékony nő farmerben-pólóban vagy hogy igazából mindenki a kövér párja vekonyabb testét választaná a mostani helyett, ha tehetné. És ez csak pár példa arra, hogy milyen sok módon elbizonytalanítja ezeket a nőket más emberek véleménye, és hogy mennyivel több olyan üzenetet közvetítenek feléjük az emberek, ami az ő nem elfogadásukról szól, mint arról, hogy létezik egy ilyen ízlés is...
2021. febr. 16. 21:04
Kapcsolódó kérdések: