Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti szexelnétek kövér lánnyal?
Figyelt kérdés
Kövér alatt azt értem, hogy 160cm 80kg.2019. jún. 7. 12:37
1/58 anonim válasza:
ez attól függ milyen alkat, esetleg kép?
2/58 anonim válasza:
Én mindenképpen. Lehetne akár teltebb is. ;). Am huszonéves, sportos srác vagyok. :)
5/58 anonim válasza:
Ha 80 kg kövér, akkor 100 fölött micsoda?
6/58 anonim válasza:
a leggyönyörűbb test amit életemben láttam 167cm/86Kg-os lányé volt, de nem az a zsír és narancsbőr mindenhol, hanem nagyon szép feszes teste volt
voltam ennél teltebb lánnyal is, megfelelő partnerrel szexelnék, de nem akárkivel
8/58 anonim válasza:
Simán, amúgy nálam az még nem is kövér.
10/58 anonim válasza:
Egy kövér lány szerinted mitől kevésbé vonzó mint egy mellnélküli 60 kilós rozoga nŐ?! Elárulom, a kövér nagymellű lányokat is izgatóak annyi ember számára mint akinek kilátszik a bordája mell nélkül, a hatalmas rés meg rá van száradva az 50 kiló csontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!