Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van köztetek olyan aki vonzóna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan aki vonzónak az erős szemüveget viselő nőket, illetve férfiakat?

Figyelt kérdés
2019. jún. 7. 05:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Némelyik csajnak kifejezetten jól áll.🙂Egyébként én is szemüveges voltam anno, akkor zavart csak mikor csókot adtam, de olyankor vkiét általába levettem.😄😄

25F

2019. jún. 7. 06:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha tetszik a teste és ilyen szemcsije van, akkor brutálisan izgat. Szerintem ha nézném 30 másodpercig, magamtól elélveznék :D Egyszer úgy kipróbálnám hogyan szopik egy ilyen csajszi :$ Sőt még tanítanám is ha kell... baármit megadnék érte. Próbáltam már felszedni hasonlót, de mindig olyan kis zárkózottak, önbizalomhiányosak és nem hiszik el, hogy tényleg tetszenek. Szóval ez így egy ilyen szákutca vagy nem is tudom...
2019. jún. 7. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!