Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a nőknek, férfiaknak akik erős (-10 fölötti) dioptriájú szemüveget viselnek problémás e a kapcsolatteremtés? (azokra gondolok akik nem viselnek valamilyen okból lencsét )
Nekem annyi, hogy szex közben zavar, hogy csak homalyosan latok, tehat legtobbszor csukva van.
Eddig egy hapsi volt, aki szova tette.
-5 dipotria, lencse nem lehet.
Férjemnek is erős (-9) dioptriája van, nem bírja a szeme a kontaktlencsét.
Nem panaszkodott soha, hogy gondot okozott volna számára az ismerkedésben, vagy így a mindennapi életben. Annyi, hogy emiatt nincs jogosítványa, nem vezethet.
Én is szemüveges vagyok (+2,5), de a korábbi párjai közül senki sem volt az.
Igen,sajnos én is azt vettem észre!Pedig gyönyörű keretek és nagyon esztétikus lencsék vannak már amelyek inkább sokat dobnak" a viselőjén igaz,arany árban.
Kedves első válaszadó hányas a korrekciód?
A hármas és négyes válaszadóhoz az én párom sosem vette le az intim pillanatokban mivel nagyon fontos a vizuális élmény .Öröm a másik félben"gyönyörködni.Sajnálom hogy a pasi szóvá tette,de az meg sem érdemel .
#6 Ilyen erős dioptriánál nem magával a szemüveggel vagy a kerettel van a gond, hanem a lencse baromira lekicsinyíti a szemet, kb mint egy Down-szindrómásnak, pluszosnál pedig úgy felnagyítja, mint egy bagolynak. Nagyon előnytelen szerintem mindkét verzió.
#5 Emiatt nem vezethet a párod? Az fura, nekem is -9, de van jogsim.
Engem már zavart (-7), nagyon törte a fényt és fura fejem volt, ezért lencsére váltottam. Szerencsére bírja a szemem.
A jogsi sem gond, tudtommal csak a hivatásos sofőröknem nem szabad erős dioptriát hirdaniuk
(Bocs, mellétapiztam.)
Szóval ha jól tudom, -6 felett már nem lehetsz taxi- vagy kamionsofőr, mentős, hasonlók. Magánemberként vezethetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!