Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális szerintetek ha a barátnőm mindig kiteszi a mellét?
A barátnőmnek kimondottan nagy melle van ami persze tök jó de kicsit zavar hogy nagyon élvezi ha megnézik.
Mindig olyan felsőbe van aminek nagyon mély a dekoltázsa és amikor sétálunk együtt látom hogy kb mindenki a melleit bámulja.
6 éve vagyunk együtt és baromi nagy szexuális étvágya van amivel semmi gond,sőt már próbáltuk a hármast férfival és nővel is de valahogy frusztrál ahogy mindenki bámulja,teljesen civil helyzetben is.
Amikor felhoztam akkor annyit mondott hogy ő nem szándékosan csinálja és megpróbál odafigyelni de nem változott semmi.
Szerintetek én reagálom túl és csak fogadjam el vagy..mit tehetnék?
Nekem is nagy mellem van és én is kivágott felsőkbe járkálok
Nem tudom el viselni ha nincsenek kint
Az meg hogy masok meg nézik nem tudsz ellene tenni
Én nem azért horodok olyan felsőket mert mutogatni akarok csak sziplán az kényelmes engem pl zavar ha néznek
Mert mennyivel jobb lenne neked egy frigid nagy mellű nő ugye?
Barátom ha nincs problémád te csinálsz magadnak...
Miértnem vagy büszke, hogy ilyen jó csajod van, ahelyett, hogy rinyálsz mert megnézik?
Azt hiszed téged senki nem néz meg a lányok közül?
Mindenkinek van egy ideálja, amit akaratlanul is megnéz.
Nem kell ezt túl aggódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!