Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, volt már veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, volt már veletek olyan, hogy a nektek tetsző lányt a közeletekben dugták meg? Pl. Házibuliban, vagy kiránduláson.

Figyelt kérdés
Hogy történt és hogy reagáltátoj le?
2019. jún. 4. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Megvertem a srácot, azóta teljesen otthagytam azt a társaságot
2019. jún. 4. 22:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok de volt ilyen. Egy fesztiválon voltunk és nagyon beruhott meg betepett a csaj és egy 35 éves csavo kezdte el ujjazni a padon :D jól el is ment a kedvem 18L
2019. jún. 4. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Mitől ment el a kedved? Mert 35 éves volt?
2019. jún. 4. 22:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ó, persze. Kicsit el is szomorodtam. De ott volt a barátnője, kicsit, e tényleg picit teltebb ugyan, sokkal nagyobb cicikkel és popsival, olyan kellemes Plus Size csajszi. Talán épp ezért nem bukott rá senki, nos ő megvigasztalt. Nem is egyszer. Irtó jó volt vele. Szóval win-win. :)
2019. jún. 4. 22:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
2es vagyok. Azért kent el a kedvem mert hajnal volt és egy koszos lecsúszott ember csinalta ezt egy padon a porban :D utána egy gombaja minimum lett
2019. jún. 4. 23:06
 6/8 Farkas Peti ***** válasza:
Hát nekem csak mással smárolt, de az is szövet összetörő pillanat volt.
2019. jún. 4. 23:22
 7/8 Farkas Peti ***** válasza:
6-os voltam.*szivet
2019. jún. 4. 23:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt még régen. Szerelmes voltam az egyik nő ismerősömbe, tudjátok ez az igazán fájó szerelem volt. Házibuliban a palija egy idő után szobára vitte, ráadásul tudtam, hogy a fazon megcsalja, mert néha tett rá utalásokat nekem. Csak álltam ott, legbelül dühösen az emberek között abban a hangzavarban, és kénytelen voltam végig nézni, ahogy eltűnnek az emeleten. Még gyilkosabb volt belegondolni a rá következő percekben, hogy vajon mi történik odafent. Közben meg tettetni is kellett a többieknek a jókedvet...
2019. jún. 4. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!