Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 feletti lányok, nők....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 feletti lányok, nők. Mennyi lenne a minimum és maximum korhatár egy férfinál?

Figyelt kérdés

Összejönnétek a férfival vagy csak szeckapcsolat lenne?

Kor is irjatok

2019. jún. 4. 17:11
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 16 évvel idősebb emberem volt évekig, ötvenplusz évesen volt ő, és szintén nem azért, mert apaügyeim lennének, és nem is a pénzéért, hanem mert amúgy korrekt ember és jól megvoltunk egymással évekig minden téren. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer pont egy nálam 16 évvel idősebb fog a legtovább boldoggá tenni minden szinten, sajnálom, hogy végül elhagyott sok év után, de az élet megy tovább, és így is rekordot döntöttem párkapcsolati hosszúságban több éves közös múltunkkal
okt. 6. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!