Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 feletti lányok, nők....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 feletti lányok, nők. Mennyi lenne a minimum és maximum korhatár egy férfinál?

Figyelt kérdés

Összejönnétek a férfival vagy csak szeckapcsolat lenne?

Kor is irjatok

2019. jún. 4. 17:11
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
85%

24 éves vagyok és nálam ez a minimum is, maximum 35.

Nem kezdek szexkapcsolatokba.

2023. okt. 19. 18:41
 22/41 mikeXxX ***** válasza:
52%
A válaszok nagy része egy baromság férfiként mondom ha tetszel egy 20-x éves nőnek úgysem azt nézi majd mennyi vagy csupán legyél fiatalos ez saját tapasztalat még úgy is hogy én pedig pont fordítva nem keresek ennek ellenére rendre 20 - x évesek ismerkednek velem. 44f
máj. 9. 10:23
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Köztünk 18 év volt a lány 22 volt én pedig 40. Tök jól működött a dolog köztünk.
máj. 9. 12:39
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondanám, hogy 20-35, de biztos függ az adott személytől is, csak eddig még nem nagyon volt példa rá, hogy olyanok akartak volna tőlem valamit, akik kiesnek ebből az intervallumból.

26/L

máj. 9. 21:37
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha vonzó valamiért akkor nem a kor fog számítani...

Szexkapcsolatban pláne nem számít a kor. Lehet akár 20-70is...

De együttéles, családalapitasi célok esetén inkább a max 25 évvel idősebbel vállalnám.

20L

jún. 14. 22:53
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Minimum 35 max 55
jún. 15. 00:27
 27/41 anonim ***** válasza:
84%
Egyszer egy 72 éves pasival dugtam kb 20 évesen, de nagyon élveztem. Pedig csak pénzért és előtte eléggé taszított, de közben valahogy ez az undor átfordult valami perverz élvezetté
jún. 15. 15:51
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Hosszútávú párkapcsolatra szerintem ideális a minél kisebb különbség minden szinten: korban (ha már erre vonatkozott a kérdés) szerintem +/- öt-tíz év a praktikus ahhoz, hogy egy generációnak számítsunk, de ott van még a kor mellett persze a városi vagy vidéki környezet is, amelyben felnőtt a másik, az iskolázottsági szintje is, hogy egyikünk se unatkozzon a másikkal.

Csak szexkapcsolatra viszont 18 év fölött csak a családi állapota fontos: vagy ne legyen házas, vagy hozzon otthonról igazolást, hogy nyitott kapcsolat vagy beadta-e már a válópert, azon kívül még a neve sem érdekel különösebben, nem hogy a kora, max. előjátékként vagy utána... :)

Magánüzenetekre nem válaszolok, 40 éves vagyok.

jún. 15. 16:35
 29/41 anonim ***** válasza:
0%

28:

40 éves nőként nem túlzás egy kicsit a privat-áradattól rettegni?😄

jún. 15. 18:04
 30/41 anonim ***** válasza:
52%
Kedves 29-es,meglepődnél mennyivel kelendőbbek..
jún. 15. 18:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!