Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért itt keresnek sokan szexpartnert?
1. van aki nem régóta van az oldalon és még nincs tisztában azzal, hogy a gyakoris nők/férfiak akik 25 évesnek mondják magukat valójában 50 felett vannak, a nők búzák, a férfiak pedig kopaszodó pocakos perverzek, akik a való életben nem képesek érvényesülni ezért elkeseredetten próbálnák egy két meztelen képet kicsalni a nőkből.
2. ezek az emberek azért próbálkoznak itt, mert itt akinek írnak nincs tisztában a korukkal/nemükkel és azzal hogy hogy is néznek ki.
3. akik házasok/kapcsolatban vannak és nem akarják felfedni a személyazonosságukat. ez utóbbi tapasztalatom szerint nagyon ritka. sokkal gyakoribbak az ocsmány, dagadt perverzek és az unatkozó háziasszonyok.
Ha nem lenne kínálat, kereslet sem lenne. Bár én csak beszélgettem az oldalon, de mivel anonim, sokkal könnyebben adja magát valaki mert ha elutasítják, annak sincs következménye, míg személyesen, magát felvállalva nagy csorba esik az önbecsülésén. Bár én még soha nem tettem és nem is kaptam szexuális felajánlást, de adott témakörben érdekes beszélgetéseket folytattam néhány felhasználóval.
24/F
16-os igen, ha tanácsért jön valaki, az rendben van.
De normális ember nem itt ismerkedik.
Itt tényleg irreális elvárások vannak támasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!