Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek, ha a párotoktól ehhez hasonlót hallanátok?
Figyelt kérdés
Nemrégiben, amikor a szexről beszélgettünk a barátommal, valahogy felmerült, hogy őt izgatná, ha előtte szexelnék más férfival. Őszintén szólva igencsak meglepett, viszont úgy voltam vele, ha ilyen lazán tesz efféle kijelentést, azt válaszolom rá, akkor beszervezek egy idegen féfit. Erre kis idő múlva felháborodott, hogy neki ez milyen rosszul esne. Állítása szerint valóban izgatta ez a gondolat, amíg viszont nem hallotta ugyanezt tőlem. Ti mit szólnátok hozzá, ha a párotoktól ilyesmit hallanátok?2019. jún. 4. 00:53
1/7 anonim válasza:
Én (ha nem is rögtön, de kis önemésztés után) szakítanék. Nekem nem fér bele, hogy számára izgató, ha mással szeretkezek. Lehet, hogy túl konzervatív vagyok vagy túl monogám, de engem porig alázna ezzel és nem érezném úgy, hogy szeret és megbecsül, tisztel, "csak magának akar".
N/23
2/7 anonim válasza:
Ez egy ősi titkos vágy, főleg a bétahímekben, hogy a nőjüket egy alfa is méltónak találja a szexre. Ez persze ütközik a kizárólagosság iránti igénnyel, így szinte mindig nagy dilemmázás van belőle.
3/7 anonim válasza:
Az én párom nem béta,mégis izgatja.Egy időben rosszul esett,inkább amiatt,hogy minden nap szinte azt hallgattam,szex közben is,amitől teljesen elment a kedvem,és nem bírta megérteni.Azt hittem már nem kíván.Aztán majdnem szakítottunk.Miután helyre jöttek a dolgok egyszer voltunk hármasban,most már nem zavar.Amugy nem vagyok ellene,szent sem vagyok,csak ha szerelmes vagyok nem kell más.
5/7 anonim válasza:
Én fizikai fájdalmat érzek, amikor féltékeny vagyok, szóval eszembe se jut ilyesmi, és azt hiszem, kiábrándulnék, végül szakítanék.
6/7 anonim válasza:
A 2-es tökéletesen leírta a helyzetet erre lepontozzátok.... Attól, hogy nem tetszik neked, az a válasz még hasznos. A szavazásnál nem az a kérdés, hogy tetszik-e neked..... hm...
7/7 anonim válasza:
Ha őt ez igatná, akkor megtenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!