Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit akarhat tőlem a srác?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem a srác?

Figyelt kérdés
Általánosban egy osztályba jártam egy sráccal, aki már 8.-os korunkban is elkezdett nekem Face-en írogatni, akkor még általános dolgokról beszéltünk. De már akkor is kérdezte,hogy hogy állok a kapcsolatokkal meg mondta,hogy szép csaj vagyok. Aztán 4 évig nem írt. Most 19 évesen kezdtünk el újra beszélni, azonban most már szexuális tartalmú témákkal zaklat. Folyamatosan arról beszél,hogy mekkora a farka meg ha majd összefutunk,akkor megnéz engem. Azonban a sors úgy hozta,hogy véletlen egymásba futottunk, ott teljesen zavarban volt,úgy tett,mint aki nem vett észre. Menőzik előttem meg folyamatosan perverz dolgokról beszél, de ha meglát elfordul. Akkor minek írogat nekem szexszel kapcsolatos dolgokat?
2019. jún. 3. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiú még szerintem, tapasztalatlan
2019. jún. 3. 22:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jo ostoba lehet. Vissza ne irj neki.
2019. jún. 3. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet élőben félősebb, neked amúgy bejön a srác?
2019. jún. 3. 22:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Fura,mert amúgy egy elég jó tanuló,értelmes srác, de elég zavaró,hogy mostanában csak erről beszél és nem tudom miért
2019. jún. 3. 22:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tetszik neked h csak ezekről tud beszélni, akkor miért nem írod meg neki?

Am típikus szájhős. Csak online megy neki a flört, udvarlás.

L

2019. jún. 3. 22:30
 6/9 A kérdező kommentje:
De szerintetek tetszhetek neki?
2019. jún. 3. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:
A legvalószínűbb, hogy igen, tetszel neki. Minek jönne a szexszel, ha csak szájhős? Meg se keresett volna. De gátlásosnak tűnik, szóval ha ki akarod deríteni mi van, találkozzatok, beszélgessetek, és igyatok hozzá valamit. Egyből fel fog oldódni. De csak ha neked is bejön.
2019. jún. 3. 22:42
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Szűz kisfiú, aki csak neten nagy szájhős..valószínűleg más nőt nem kap meg, ezért gondolja veled anno beszélgetett, így hátha veled össze jönne a szex.. biztos kicsi a farka is, mert különben nem hencegne azzal, hogy nagy.. Szerintem nem jössz be neki, max annyira, hogy megdugna, de komoly kapcsolatba biztos nem menne bele veled.
2019. jún. 3. 23:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Komolyan nemtudsz magadtól rájönni? tetszel neki kapcsolatot akar vagy komolyat vagy komolytalant de úgytűnik személyesen nem elég bátor hogy most ez a jelleméből fakad vagy a tapasztalatlanságából az jó kérdés de lehet is-is.
2019. jún. 4. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!