Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hagyatja velem abba a szopást?
Figyelt kérdés
Elojatekkent szoktam szopni, es egy 5 perc utan mint mindig felhúz magához.
Azert mert bena vagyok vagy mert mar beakarja rakni?
2019. jún. 3. 20:04
1/9 anonim válasza:
Szerintem az előbbi.
De csak tipp
Több info kéne
2/9 anonim válasza:
Ezt tole kene megkerdezned mi csak találgatni tudunk.
3/9 anonim válasza:
Én állítólag elég jól szopok, olvastam is sokat arról, hogy hogyan kell helyesen és élvezem is csinálni, de velem is van, hogy ezt csinálják. Szerintem azért, mert nem akar egyből szopástól elélvezni.
4/9 anonim válasza:
Vagy rosszul csinálod, és ezért, vagy jól, és nem akar még elmenni.
5/9 anonim válasza:
én akkor nem engedem tovább, ha érzem hogy elsülnék idő előtt. biztos jól csinálod.
6/9 anonim válasza:
Mert nem akarunk még akkor elmenni.
7/9 Apivorous válasza:
5 percig nem hagyja az ember hogy szo*ják úgy, ha valaki rosszul csinálja, szóval az lehet, hogy érzi, hogy ha így folytatod, akkor kivégzed hamar, ezért inkább "felhúz magához" :D
8/9 anonim válasza:
# Persze, mert te az összes ember összes szokását ismered.
9/9 Domi-nika válasza:
Kérdezó!
Ne hallgas az egyesre. Direkt mondja h csak flörtöljön utána veled priviben, és h "segítsen" neked.
Kérdezd meg a pasit,h miért hagyatja abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!