Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak, leírjátok pontosan hogyan képzelitek el a szopást egy nőtől mit várnátok el hogy csinálja?
én rá bízom hogyan akarja. Nincs annál rosszabb, ha olyat csinál, amit nem is akar, csak azt hiszi ezt kell csinálni, mert ez a trendi.
Nálam eddig a feledhetetlen orális szex mindig akkor volt, mikor láttam a lányon az élvezetet. Hogy élvezi amit csinál, izgatja, játszadozik, hogy örömmel és nem muszájból csinálja. Amikor valamit már erőltet és megjelenik az arcán a kellemetlen kifejezés, onnantól kezdve nekem se jó, neki sem jó, csak erőltetett valami.
(Ja és azért egy tipp. Volt egy nagyon rossz élményem, amikor egy csaj azt hitte annál jobb a szopás, minél erősebben csinálja. Egy 1400Wattos porszívó is lágy szerető lett volna a csaj mellett és egy 3 tonnát megbíró satu is finomabban szorította volna a farkamat. Életemben nem volt még olyan rossz orálom, el sem tudtam sülni, annyira kellemetlen volt az az erősség)
Csak a pozitív hozzáállás a lényeg. A többit úgyis megbeszéljük.
A szopás csak jó, és még attól is jobb lehet!
A kérdésről jut eszembe, hogy már nagyon régen volt benne részem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!