Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves férfiak, leírjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak, leírjátok pontosan hogyan képzelitek el a szopást egy nőtől mit várnátok el hogy csinálja?

Figyelt kérdés
2019. febr. 15. 06:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyban függ az adott férfitól is. Nálam: csókolózás, suttogjon a fülembe, csókolja végig a nyakam, az izmaim, húzza végig rajtam a körmeit, a tenyerével fedezzen fel. Csókolja végig a hasam és közben simogassa lent, lassan izgasson. A körmeit húzza végig a tövén még ruhán keresztül, karcolgassa a zacskómat, simogassa a makkomat. Csókolja tovább a hasam és menjen egyre lejjebb, puszilgassa a környékét, a nyelvével lassan induljon el a fkam felé. Mikor már erősen áll, markolja meg és lassan kezdje verni, közben nézze. Verje és kezdjen közeledni hozzá, a nyelvével kezdje izgatni a tetejét és közben lassan verje. Kapja be a makkomat és kezdje el szopni lassan, mozgassa kicsit fel-le a fejét és a nyelvével úgy játsszon rajta, ahogy neki jól esik, ahogy elképzelte mindig is hogy hogy szopna egy fkat, főleg az enyémet. A körmeivel közben marjon belém, szép lassan válthat egyre dinamikusabbá, egyre jobban bekapva az egészet. Nyalja végig a tövét, a tetejétől az aljáig. Simogassa a zacskómat és nyaldossa alkalomadtán, amikor jónak érzi. Én szoktam segíteni, cuppogtatom a szájában vagy segítek neki a ritmusban miközben összefogom a haját. Nyálazzon rá egy kis távolságból, szívja meg (csak egyszer-egyszer) erősen, cuppantsa be meglepetésszerűen. Verje gyorsabban ahogy egyre jobban szopja és bekapja. Nézzem rám olykor és a makkom oldalát/tetejét izgassa a szájával. Bánjon úgy vele mint a legédesebb édességgel, amire mindig is vágyott.
2019. febr. 15. 07:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

én rá bízom hogyan akarja. Nincs annál rosszabb, ha olyat csinál, amit nem is akar, csak azt hiszi ezt kell csinálni, mert ez a trendi.

Nálam eddig a feledhetetlen orális szex mindig akkor volt, mikor láttam a lányon az élvezetet. Hogy élvezi amit csinál, izgatja, játszadozik, hogy örömmel és nem muszájból csinálja. Amikor valamit már erőltet és megjelenik az arcán a kellemetlen kifejezés, onnantól kezdve nekem se jó, neki sem jó, csak erőltetett valami.

(Ja és azért egy tipp. Volt egy nagyon rossz élményem, amikor egy csaj azt hitte annál jobb a szopás, minél erősebben csinálja. Egy 1400Wattos porszívó is lágy szerető lett volna a csaj mellett és egy 3 tonnát megbíró satu is finomabban szorította volna a farkamat. Életemben nem volt még olyan rossz orálom, el sem tudtam sülni, annyira kellemetlen volt az az erősség)

2019. febr. 15. 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak a pozitív hozzáállás a lényeg. A többit úgyis megbeszéljük.

A szopás csak jó, és még attól is jobb lehet!

A kérdésről jut eszembe, hogy már nagyon régen volt benne részem.

2019. febr. 15. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Kapja be és szíjja ki...
2019. febr. 16. 00:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Elöször érzékien sutogja a fülembe, hogy szívesen lecumizna, ekkor a lány legyen egy bugyiba. Majd csókoljon meg. Vegye le a polóm kezdje el simogatni és puszilgatni a felsőtestem. Ezután kalandozon el a keze és simogassa a farmerom a farkamnál. Majd miután a farmert levettem kicsit a boxeren keresztül is simogassa a farkam. Ezután nyúljon be a boxerembe simogassa a kezével a farok feletti részt. Ezután leveheti a boxerem. Jobb kezét tegye a farkam tövéhez ballal lágyan simogassa a golyóim. Nyelvével érintse meg a makkot a húgycsőnyílásnál. Ha van már előváladékom, azt szét kenheti az ujjaival a farkamon, ha nincs nyálazza be. Ezután elkezdheti, szopogatni. Amennyire tudja engedje a szájába, eközbe szívogassa, cuppogjon rajta. Néha a kezét is használhatja, a heréket is nyalogathatja, szopogathatja. Addig menjen le-fel a farkamon míg bele nem élvezek a szájába. Ezután szívja ki minden cseppjét az ondómnak. Majd ha lehetséges nyelje le az ondóm, mert az plusz öröm nekem. F 24
2019. febr. 16. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!