Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a legelképesztőbb történet amikor a pasi felszedett egy nőt? Leírjátok?
Zsúfolt buszon történt egyszer, hogy egymással háttal áltunk egy lánnyal és először csak véletlenül értünk egymáshoz, aztán elkezdtem tudatosan egyre többször hozzáérni, hogy mit szól hozzá. Szerencsémre nem húzódott el, hanem viszonzásképpen ő is egyre gyakrabban hozzámért. A végén már teljesen egymáshoz simulva álltunk. Gondoltam, hogy akkor next level, ezért megfordultam és úgy simultam hozzá. Hallottam, ahogy felsóhajt, ezért megfogtam a kezét, amit egyből meg is szorított, így a másik kezemmel már az álla után nyúltam, hogy felém fordítsam a fejét. Így álltunk egy pár másodpercig, egymás szemébe nézve, aztán megcsókoltam. Természetesen megfordult és visszacsókolt és legalább 10 percig nem is hagytuk abba. Akkor aztán mosolyogva bemutatkoztam neki, elkértem a telefonszámát és leszáltam a buszról (mert időközben hazaértem).
Utána jártunk is egy jódarabig és igazán maratoni csókcsatáink voltak (a többiről nem is beszélve).
Oktober 22: Beszelgetesunk soran a legjobb baratjanak hiv, es azt akarja hogy orokre baratok legyunk.
December 22: Mar hatulrol tomom a csajt, es egyutt vagyunk 1 hete😉
Semmi sem lehetetlen, atlehet torni a friendzonet! (Azota is egyutt vagyunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!