Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem még lehet barátnőm, meg később normális életem azért mert még mindig szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Nekem kimaradtak a lányok az életemből eddig sajnos.
Még nem volt barátnőm, még nem is randiztam soha sem, nem is csókolóztam, és nem is szeretkeztem még.
Nagyon kívülállónak érzem magamat a többiekhez képest, meg úgy érzem hogy nekem már nem lehet semmi sem. Ha eddig nem jött össze, meg nem hiszem hogy sok olyan lány van aki összejönne egy ilyen fiúval.
Szerintetek el vagyok késve? 23 vagyok.
2019. jún. 3. 08:46
1/7 anonim válasza:
Nem vagy elkésve.Majd időben lesz szép családod.Mindennek eljön az ideje.
2/7 anonim válasza:
Én csak a saját nevemben beszélek! De engem kimondottan izgatnak a félénk, szűz pasik. Persze azért nézzen ki valahogy, de ha csak az önbizalomhiány miatt nem jött össze semmi, akkor nem reménytelen.
4/7 Gyépésmérnök válasza:
Lehet, de neked nem lesz, hiányzik a rutin.
Mi a szart csináltál tíz éven keresztül eddig?
Ja, tudjuk. Jó lett a SIMS karaktered?
Egy remény van számodra: állítólag a GTA-ban lehet kúrni pixelcsajokat.
5/7 anonim válasza:
Hokizhatsz nyugdíjas korodig! Nőnek nem kell felnőtt férfi aki tapasztalatlan.
6/7 anonim válasza:
Keress fel általános iskolai osztálytársakat, akinél lehet esélyed, és annyi.
7/7 anonim válasza:
Lehet. És nyugi lesz is. Ez egyre gyakoribb jelenség, egy társadalmi tünet. Ismerek nem egy srácot, akinek nálad később lett barátnője, köztük olyat is, akinek a felesége okos, kedves, jó családanya, jól keres. Nyilván még nem ez a prioritás a számodra, de hidd el, pár év alatt össze tudod úgy kapni magad, hogy ne legyen gondod a párkapcsolatok kialakításával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!