Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel mégis melyik bolygón lehet hódítani?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, nem sok pasival feküdtem le életemben, összesen hárommal. Ha elmegyek bulizni, rendszerint azzal próbálnak meg felszedni pasik, hogy hú, ők isteniek az ágyban, fényezik magukat, stb... Szerintem jó bornak nem kell cégér. Anno kíváncsiságból lefeküdtem egy ilyen "nagy a farkam, és szexisten vagyok" típusú csávóval, hát bár ne tettem volna. Tényleg volt neki 23 centije, de az egyetlen előnyös dolog, amit szex közben csinált, az volt, hogy húzott gumit, egyébként fingja se volt arról, hogyan lehet örömöt okozni a lányoknak, hiába feküdt le egy csomóval. Nyilván nem minden alkalmi dugós pasi rossz az ágyban, csupán azt gondolom, hogy aki tényleg jó, az nem kell, hogy azzal kompenzáljon, hogy magát fényezi.2019. jún. 3. 07:13
11/11 anonim válasza:
Ahol ezt a sok hülye benyeli. Ezért nem járok bulikba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!