Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel mégis melyik bolygón lehet hódítani?
A titok az - ami nyilván még neked nem jött át - hogy amikor egy lanykat osszeszed az ember egy estére akkor tökéletesen lexarja, hogy neki jó legyen. Megdugja és kész, mehet is haza minél előbb.
És látod, nálad is működött...
Hát figyi volt lány aki bevette, szóval van rá esély hogy bejön minimum egyszer.*
De spec én nem reklámozom magam. Ha lesz szex lesz, ha nem nem.
(*te)
Most gondolj bele, akkor veled jött össze neki, máskor meg mással. Neked csalódás volt, ő megkapta a punci adagját.
Ez van, vannak férfiak akik bármit összegagyarásznak hogy megfeküdjön egy csaj nekik.
> Ezzel mégis melyik bolygón lehet hódítani?
> lefeküdtem egy ilyen "nagy a farkam, és szexisten vagyok" típusú csávóval
Melyik bolygón történt? Mert azon.
>Melyik bolygón történt? Mert azon.
:DDDDDDDDDD És igen...
Nem azért jöttem össze azzal a sráccal, aki ilyen volt, mert azt mondta, hogy jó az ágyban. Amúgy is alakult köztünk valami, és folyton mondogatta, hogy ő milyen jó az ágyban. Nem egy buliban felszedős sztori volt, de így is szar volt.
Ennyi értelmes válaoszót egy rakáson, fantasztikus. :)
Már várom a tövábbi hülyézést! Mindig lehet számítani a gyakori népére. xD
"Nem azért jöttem össze azzal a sráccal, aki ilyen volt, mert azt mondta, hogy jó az ágyban"
"Anno kíváncsiságból lefeküdtem egy ilyen "nagy a farkam, és szexisten vagyok" típusú csávóval"
Imádnivaló, ahogy saját magadnak is hazudni próbálsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!