Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy olyan lányok is izgatnak akiket sokan használnak?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de vonzanak az ilyen csajok. Na meg a szűz lányok is izgatnak. Magam se értem, hogy lehetséges ez. Viszont szívesen kipróbálnám! 29/F2019. jún. 2. 14:55
21/58 anonim válasza:
Engem is izgat! Volt hogy egy csak mondott egy aranylag nagy szamit, hany ferfival volt, es rogton felizgultam.
29/F
22/58 anonim válasza:
Kb 16 éves korukra már a lányok 99%-át sokan használták, szóval szerencséd van.
23/58 anonim válasza:
A múltja nem érdekelne ha szeretném,de az h mellettem meg kezelgetik az betenné a kaput de nagyon! Az én tanyeromat senki ne nyalogassa..
24/58 anonim válasza:
27 hetero nő vagyok. Kb fél éve nagyon izgatnak a 16 ill. a 40 körüli pasik. A köztes annyira nem. Erre sincs magyarázat.
25/58 anonim válasza:
Ne haragudjatok de ti pasik a tudatra is felizgultok hogy valakinek nunija van
Ha sok pasival volt
Ha szuz
Ha vad
Ha kislányos
Ha igazi “milf”
Ha szoke
Ha barna
Ha nagyon akarja
Ha nem akarja
Ha sminkelt szepseg
Ha termeszetes
Ha szoknyaban van
Ha nadragban
Bocsi de nem vagytok tul valogatosak
26/58 anonim válasza:
#25 Szerintem igazad van. A cosplayereket is imádom, pedig nem vagyok animés. Csak olyan cukik, hogy izgatóak :33
27/58 anonim válasza:
Benneteket tényleg az izgat ha egy csajon megszámlálhatatlan pasi ment át??
26/L
28/58 A kérdező kommentje:
igen:)
2019. dec. 15. 15:07
29/58 anonim válasza:
27. Nem csak múlt időben, de engem az is felizgat, ha a feleségemen "átmegy" pár pasi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!