Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen szűznek lenni szégyen?
Figyelt kérdés
Szerintem igen, már rég kéne hogy legyen barátnőm. De nem találok még csak olyan lányt sem akivel csak ismerkedhettünk volna. Hiába próbálkozom, mintha minden lánynak lenne barátja.
Sok mindenki szerint rendes vagyok. A neten kértem már ki a lányok véleményét a kinézetemről, és nem mondtak semmi rosszat, sokan nem értik hogy hogy nem volt még barátnőm, mert szerintük jól nézek ki.
Nem tudok mi a gond velem. De szerintem az hogy hozzám nem rendelt párt az élet.
Van aki hasonló helyzetben van?
2019. jún. 1. 17:38
11/11 anonim válasza:
Az a szégyen,hogy napi szinten ilyen kérdéseket tesz fel valaki,és csak ilyeneket lehet olvasni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!