Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legutóbb annyira nem élveztem a szexet, miért?
A barátnőmmel 2 éve veszítettük el a szüzességünket egymással.
Akkor voltam 16 éves és ő is.Es utánna még lefeküdtünk 2x,de eggyiket sem élveztem mikor benne voltam igazán.Ez miért lehetett? Rosszul csináltam valamit?
De azóta szakítottunk és most 18 évesen újra összejöttünk.És úgy érzem hamarosan megint meg fog történni.Mássabb lesz szerintetek? Azt akarom ,hogy ő nagyonnagyon élvezze és én is,de főleg ő.Egyébként azóta nem szexeltem..
18/F
Hát szerintem az első szex nagyon ritkán jó, főleg a lánynak. Általában fáj, nem ismeritek még egymás testét, szóval nem annyira jó.
Általánosságban viszont szerintem az nagyot tud dobni a szexen, ha minél tovább húzzátok egymást. Minél hosszabb az előjáték, annál jobb a szex. Én legalábbis így tapasztaltam. Főleg, ha az orállal is vártok, meg a pettinggel, és csak először az elmét izgatod fel. Csókolózzatok hosszan, bújjatok össze, néha egy kósza érintés, hidd el, nagyon fel tud csigázni.
Fontos, hogy mindketten fel legyetek izgulva, amennyire csak lehet.
Illetve, ne félj kérdezni tőle sem. Nyilván nem állandóan, és ha éppen sikít, akkor ne kérdezd meg, hogy ez jó e, de néha engedd neki, hogy ő tereljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!