Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolom a sok elsőző erősen motivált abból kiindulva, hogy nyílván az ilyen kérdést kiírók közül a rosszabbul kinéző az a kérdező lesz, akinél is bedobhatják magukat, mert a "nincs puncinál" azért mégiscsak jobb a "van punci", jórészt pedig az is mindegy, hogy milyen.
Nem mintha az első ronda lenne, vagy átlag alatti, vagy hasonlók. Egyszerűen csak nem összemérhető a másodikkal, tekintve hogy a második annyival jobban hasonlít a mindenkori nőideálhoz (ez a nőideál pedig nem véletlen ideál).
Habár az is lehet, hogy ez a sok elsőző (akik tipikusan fiatalabbak, mint azok, akik másodikat írtak) egyszerűen csak nincsenek már képbe semmivel, és valami furcsa fétis-perverzió-ízlésficam mentén őszintén az elsőt találják vonzóbbnak a kisfiús szőrös kezével, a henger/téglalap testalkatával és a kis melleivel.
Második, de az elsővel sincs különösebb problémám! Mondjuk én inkább a szép popsiért vagyok oda! Imádom dugni is!
F/37
Az első. Nagyon szép formás és jó hegyes a mellbimbója. 😋😋😋😋
37F
Mind a 2 szép, de hogy szőrös a keze az elsőnek az nekem is b@ssza a szemem.😀
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!