Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik mell tetszik jobban?
Ezeknél kisebb is létezik ám, de szerintem valami ilyesmi lehet az alsó határ (B kosár), amit a pasik még nagy nehezen tolerálnak.
Ilyet pedig direkt nem is linkeltem, ez azért a before képen nagyon gáz.
Nekem a balos képek jobban tetszenek
Az utolsónál mondjuk elgondolkodtam
Az első kettőnél egyértelmű, hogy az eredeti.
Sőt, a harmadiknál is. Miért? Ha csak egyszeri dugásról van szó, akkor mindegy, a spermám azon is jól mutat. Ha meg hosszútávú kapcsolatról van szó, akkor kevésbé érdekel a mellméret, ott már az a fontosabb, hogy milyen ember, milyen a személyisége.
Egyébként engem mindig piszokul lelomboz egy mesterséges csöcs látványa. Az első gondolatom mindig az, hogy ez bzmeg ezzel akar engem megfogni? Azt hiszi ez a csipa, hogy ettől fog nekem tetszeni? Hát minek tart ez engem?!
Szerintem a bal oldali képek minden esetben szebbek, még az utolsónál is. A szilikonosnak olyan hatása van, mintha valami betegség miatt abnormálisan megduzzadt volna (főleg a mellbimbókon látszik, hogy fel van pumpálva), az egésznek nincs egy természetes esése.
Az első két esetben nem tudom miért merült fel egyáltalán a műtét gondolata. Tökéletesen formás mellek azok. Az utolsó képen látszik, hogy az kicsi, de igazából nem a mérete zavaró, hanem az, hogy a hölgy elég görnyedten tartja magát. Ha kihúzná magát, kinyomná a melleit és mellé még ráedzene, tökéletesen jól nézne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!