Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti eddig hány ptostinál voltatok? Milyen élmény volt és kaptatok e már valami betegséget?
Figyelt kérdés
Nyílván a kérdés azokhoz szól, akik már voltak...
És elsősorban lakásos prostikra gondolok.
2019. máj. 31. 14:52
1/5 anonim válasza:
Én éltem együtt prostival.Soha semmit nem kaptam el.
2/5 anonim válasza:
Minden lány más tehát más az èlmèny is.
Volt olyan aki sietett "óranèzös' az rossz, de vannak kedvesek is.
A lènyeg a gumi, èn mèg az orálhoz is kèrem.
3/5 anonim válasza:
2 vagyok èn prostinál vesztettem el a szūzeségem ès nagyon jó volt!!
4/5 anonim válasza:
Még soha nem szorultam rá. Remélem hogy nem is lesz szükségem arra, hogy pénzért vegyek magamnak puncit. F/60+
5/5 anonim válasza:
Én olyan havi 1xer jártam 2xer 🙈
Nem szorultam rájuk csak nincsenek felesleges körök,valamikor meg olcsóbbak mint valakit be fűzni.
És nem!! Nem a pénzemért vannak velem a “nem prostik”
Csak egy randi egy talalka több ISO pénz olykor mint ég prosti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!