Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézhet ki jól egy 170 cm 40 kg lány?
Figyelt kérdés
2019. máj. 31. 11:20
11/22 anonim válasza:
Nekem is tetszenek!!! Izgato a testük.
12/22 anonim válasza:
170 magashoz a 40 kg azért tényleg kevés, 45-50 közt már jó. Az olyanok már rendesen bejönnek nekem .
13/22 anonim válasza:
Beteges szerintem is. 50 ala nem kene menni ekkora magassagnal. De 55 kg-san a legszebbek.
14/22 anonim válasza:
Szerintem határozottan igen, de csak abban az esetben, ha alapból vékony alkatilag. Nem tudok pontosan 2 szám alapján konkrétumot mondani, főleg hogy két közel ugyan olyan magas és súlyú ember igen eltérően nézhet ki. Nekem mondjuk vékonyság terén alsó határ nem igazán van, így amíg egészséges, addig nekem kb ideál.
15/22 anonim válasza:
Túl sovány, a modelleket meg ne vegyük egy kategóriába egy átlagos lánnyal. Ettől függetlenűl én szívesen megismerném, nem csak a külső számít.
16/22 anonim válasza:
Igen! Ha ő el tudja fogadni hogy én picit alacsonyabb vagyok nála, miért ne nézhetne ki jól?
17/22 anonim válasza:
Igen nekem is bejönnek, jó nem mindegyik, de a 4-5-6-ik mindenképp. Ezek a 100%-osan az eseteim.
Természtesen az emberi vonzatok mellett nekem fontos szeretkezés közben a vizuális élmény is. És mádom ezt a falatpopsis látványt pl. 69-ezés közben :-)
19/22 anonim válasza:
Csak megsúgom,hogy ezek egyike se üti meg a 170-es lécet,mivel jóval kisebbek!
20/22 anonim válasza:
Nagyon vékonyak,gebék.Nekem nem jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!