Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri kockáztatni az életemet egy erős szexuális vágyam miatt?
Hmm szóval ha az a munkád h pénzért más pasikkal dugsz az nem megcsalás?
Ezt a logikát hogy hoztad össze?
Én is azt mondom, nagyon sok nő fantáziál erről azért én azt mondom, Vágj bele! Tapasztald meg! De most felteszek egy kérdést. Ha arra igen a válasz, akkor tényleg készen állsz rá! És csak akkor vágj bele, ha erre a kérdésre a válaszod igen…
A kérdésem, pedig a következő:
Azt tudod ugye, hogy egy prostituált nőnek nemcsak a számára szimpatikus emberekkel kell lefeküdnie? Persze manapság már jobban meg lehet válogatni.
De még ezek mellett is sokszor előfordulhat, hogy olyan emberekkel kell lefeküdnöd akik amúgy bűn rondák. De itt az én esetem: Én például mozgássérült vagyok…
Azt mondom, akkor állsz ez igazán készen erre, ha olyan emberekkel is le tudnád feküdni, és eljátszani, hogy élvezed a dolgot, akik amúgy egyáltalán nem az eseteid.
Ha készen állsz erre, csak akkor vágj bele a dologba!
Érdekelne, hogy készen állsz e erre?
írd meg itt, vagy privátban!
Gábor vagyok 37 éves…
Ha a barátod engedi, hogy pénzért más férfiakkal szexelj akkor ő már nem a párod, hanem a stricid.
Mondjuk nem árthat egy verolegeny a másik szobába, ha esetleg valaki nem akar fizetni.
Még egy kamera és akár kisatirozott arccal el is adhatod a felvételeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!