Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri kockáztatni az életemet egy erős szexuális vágyam miatt?
Figyelt kérdés
Szeretném egy ideig kipróbálni milyen prostiként élni. Nagyon regota izgat már ez a dolog és most megértem annyira hogy bele tudjak vágni. Sajnos viszont ez egy örök bélyeget nyomná a megítélésére a környezetemben. Szerintetek meg merjen lépni ezt a dolgot ? Csak egy nagyon rövid időre, max fel évről lenne szó2019. máj. 30. 23:25
11/27 anonim válasza:
Ez a legtöbb nőnek titkos vágya de félnek megvalósítani.
Tok jó hogy te követed a vagyidat
F
12/27 anonim válasza:
Engem is izgat a dolog, de ha belevágnék(remélem egyszer belefogok) akkor olyan országban tenném, ami jó messze van Magyarországtól, és nincsnek ott ismerősök.
13/27 kisördög1 válasza:
Sok nő fantáziáját mozgatja milyen lehet pénzért árulni magát, de ezért nem kell az életed kockáztatni, van rá életveszély nélküli megoldás
14/27 anonim válasza:
A prostizás pont nem arról szól hogy a szexuális vágyadat kielégítsd.
15/27 A kérdező kommentje:
Azért nem tinderezek, mert van barátom és az szerintem megcsalas lenne. Viszont prostikent csak egy munka lenne.
2019. máj. 31. 11:04
17/27 kisördög1 válasza:
Ha a párod tudtával és beleegyezésével csinálod akkor nem az.
18/27 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hog így nem az, de én jobban annak érzem. Így a tindert inkább hanynam
2019. máj. 31. 11:35
19/27 kisördög1 válasza:
A tinderen nem is lenne "fizetős" a szolgáltatásod, vagy rosszul tudom?
20/27 A kérdező kommentje:
Mindenképpen fizetos lenne
2019. máj. 31. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!