Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostitúcióról mi a véleményetek?
Hallottad már a kifejeztést: "legősibb mesterség"? Amióta emberek vannak, van prostitúció is. Kereslet és kínálat. Egymás nélkül nem lennének meg. Semmi esetre sem tekintem áldozatnak a nőket, akik önként ezt vállalják és nem tekintem elítélendőnek sem azt, aki ezt igénybe veszi, HA nem a feleségét/barátnőjét csalja meg. Kinek ártanak vele? Akkor meg?
Aki feleség mellett megy prostihoz, arról mondjuk megvan a véleményem... meg annak a felségnek is a hozzáállásáról, akinek a férje lehet, hogy hosszas gyötrődés után, de elmegy prostihoz, mert mondjuk otthon csak egy hideg kanapé és egy házsártos feleség várja. Ezer és egy féle történet van. Prostitúció mindig is volt és mindig is lesz. Van, aki nem tud bánni jól a nőkkel, a munkája miatt nincs rá ideje, stb... de szexuális vágyai ettől még minden egészséges férfinak vannak. Csak a nőkkel ellentétben egy férfinak általában nem akad minden ujjára tíz önkéntes nő, ha szexelni akar, így marad ez a megoldás. A nők azért nem járnak férfi prostikhoz, mert a férfiak önként is benne vannak az alkalmi szexben többnyire.
És mi az, hogy elítélendő? Ezt a szót csak itt hallom a gyakorin. Nekem az jön le belőle, hogy valami, amit elvárnak, hogy elítéljünk. Nekem nem más mondja meg, mit ítélek el.
Elítélem azt, amikor valaki a felesége/nője mellett prostizik. De olyankor, ha azért teszi, mert az asszony elhidegült tőle, akkor az asszonyát is épp úgy elítélem. Másrészt viszont nem az én reszortom mások magánélete fölött ítélkezni... nem tartozik rám.
Nem elítélendő. Mindenki maga dönti el, hogy mit csinál. Felhozhatom példának, hogy a sztár futballisták is vettek már igénybe ilyen szolgáltatásokat pl Cristiano Ronaldo
Ha valaki egyedül állóként vesz igénybe ilyen szolgálatást az végképp nem elítélendő, de ha a barátnője mellett, akkor annak is meg lehet az oka.
Részletezhetném, de már annyiszor részletezem itt, hogy nincs kedvem. Lényeg a lényeg, elítélem. Magát a szexet nem lehet megvenni, csak valami állatias ösztönb.aszást, ráadásul a pénzeddel egy olyan ipart tamogatsz ami össze van fonódva a emberkereskedelemmel, pedofil hálózatokkal, és aminek az alkalmazottai között nagyobb arányú a ptsd mint a veteránok között.
Ahh basszus mégis belementem... Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!