Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában minden lányba nehezen megy be?
Én eddig 3 lánnyal voltam. Az első lányt elkezdtem ujjazni egy ujjal majd rövid időn belül 2 vel. Elég könnyen nedvesedett és tágult, a farkam szó szerint becsuszott.Akkor azt hittem hogy ez minden lánynal így van. De a 2. Lány jóval nehezebben tágult egy ujjam is alig ment be elsőre, aztán sok idő kellett mire a 2. is könnyen bemenet. Ha egy kicsit abba hagytam az ujjazást akkor újból 1 ujjal kellett csinálni. És a farkam is elég nehezen ment be elsőre. És amikor benne voltam úgy éreztem egy percet sem fogok bírni mert annyira szoros volt. 3. Lánynál is ez volt.
Szerintetek a legtöbb lányé az olyan mint a 2.es a 3 lányé volt?
Egyik sem volt szűz!
Változó. Vannak szűk és kevésbé szűk lányok. Ez olyan mint nálatok a pénisz méret. Az sem egyezik minden férfinál.
L
Attól függ mennyire izgatod fel
Illetve nem minden lánynak jó az ujjazas. Mást is csinálj
Köszi a válaszokat.
Körbemérve 13 cm. Felülről mérve a vastagsága 4.5 cm.
Ügyetlen voltál velük, ők pedig rástresszeltek.
Ha jó az előjáték kitágulnak mint a bécsikapu.
És ha szűknek érzed nem kell rögtön beverni. Adiig játszol a betolással amíg kellően el nem lazul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!