Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak véleménye érdekelne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak véleménye érdekelne?

Figyelt kérdés

Lehet kapok most hideget-meleget, de fontos tudnom mi a véleményetek erről, kell a megerősítés a hitemben.

Volt egy fiú akivel együtt voltam 1 évig. Megirta, hogy ennek a kapcsolatnak nincs értelme, ő külföldön dolgozik,szenvedünk mindketten. Nem akarja tönkre tenni az életem blablabla. Azután egyszer még keresett, felkoszontott nevnapomon. De nem reagáltam. Csak az utolsó keresesere de hamar rajottem erőltetett az egész beszélgetés. Tényleg nincs értelme. Én hirtelen felindulasbol le is töröltem, amit meg is bántam azóta , messengeren nem tud irni. Most jott haza vasárnap. En meg kinlodok. Én nem gondoltam volna hogy ez ennyire sz*r lesz, a tudat hogy csak 1 utcaval lejjebb van. De azok után, hogy letoroltem már gaznak érzem ha én keresem. Szerintem ki is rohogne. Valaki mondjon valamit, mert komolyan nem tudok már realis lenni ezen téren. Olyan vagyok mint egy hisztis tinédzser. Fiúk,! ha az a csaj keresne titeket, akivel anno nagy szerelembe voltatok, de letorolt titeket nem gondolnatok utána szánalmasnak őt?

Köszönöm ha segítő szándékkal írsz.

2019. máj. 28. 17:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Várok még pár napot. 1x én is engedhetek. Legrosszabb esetben elkuld. De legalább akkor nem varok minden nap arra hogy irjon. Lehet rossz lesz. De igy is rossz. Teljesen mindegy.
2019. máj. 28. 20:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Okos kislány! Nem veszíthetsz semmit.
2019. máj. 28. 20:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Ja, ne szenvedj feleslegesen, írj rá és akkor tisztázhatjátok, hogy merre hány méter.
2019. máj. 29. 10:55
 14/16 anonim ***** válasza:
1-esnek igaza van, a lányok agya teljesen zavaros. Az még oké, hogy maguk se tudják, mit akarnak, de öt perc múlva teljesen mást. Majd adja magát, nyugi.
2019. jún. 3. 16:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Férdfiként ondom neked, jelöld be, beszélj meg személyes találkozót, de vigyázz ne torkolljon szexbe. Attól csak olyan se veled se nélküled lesz a dolog, ami a legrosszabb. Na meg mit szólna ha x idő után hirtelen ráveted magad anélkül h bármit is megbeszéltetek volna? Ha sikerült megbeszélni tiszta fejjel, kezdhetitek elölről, szépen lassan vagy éppen kerestek mást.
2019. jún. 3. 16:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megtettem. Beszéltem vele. Szó nélkül kellett lemenbem mert amúgy nem találkozott volna velem (mert a régi emlékek és tudja hogy nem birna megallni). Szóval a lényeg talált egy spanyol csajt. Nagyon komolyan tervezi vele. És egy olyan fiúról beszélünk aki vilageletebe kalandozott es nem tudott megallapodni ☝🏻 de ez van. Ez főleg az én hibám is.
2019. jún. 3. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!