Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak véleménye érdekelne?
Lehet kapok most hideget-meleget, de fontos tudnom mi a véleményetek erről, kell a megerősítés a hitemben.
Volt egy fiú akivel együtt voltam 1 évig. Megirta, hogy ennek a kapcsolatnak nincs értelme, ő külföldön dolgozik,szenvedünk mindketten. Nem akarja tönkre tenni az életem blablabla. Azután egyszer még keresett, felkoszontott nevnapomon. De nem reagáltam. Csak az utolsó keresesere de hamar rajottem erőltetett az egész beszélgetés. Tényleg nincs értelme. Én hirtelen felindulasbol le is töröltem, amit meg is bántam azóta , messengeren nem tud irni. Most jott haza vasárnap. En meg kinlodok. Én nem gondoltam volna hogy ez ennyire sz*r lesz, a tudat hogy csak 1 utcaval lejjebb van. De azok után, hogy letoroltem már gaznak érzem ha én keresem. Szerintem ki is rohogne. Valaki mondjon valamit, mert komolyan nem tudok már realis lenni ezen téren. Olyan vagyok mint egy hisztis tinédzser. Fiúk,! ha az a csaj keresne titeket, akivel anno nagy szerelembe voltatok, de letorolt titeket nem gondolnatok utána szánalmasnak őt?
Köszönöm ha segítő szándékkal írsz.
Ez személyiségfüggő:D
Engem lehet nem zavarna, mert a nők maguk se tudják mit akarnak
Zavaros az agyuk.
Más meg azt mondaná keress mást kislány.
Lány vagyok, de azért elmondom.
A mostani páron évekkel ezelőtt külföldön lakott. Amikor ott volt, még nem voltunk együtt, viszont szerettük egymást, csak nem lett kimondva, amikor hazajött mindig vele voltam.
Össze vesztünk párszor, fél évig, 1 évig nem beszéltünk, nagyon rossz volt. Egyszer én is töröltem őt. Majd tavaly nyáron bejelöltem megint, gáznak éreztem, de annyira hiányzott... aztán ő írt rám utána. Közben már nem volt külföldön, mikor beszélni kezdtünk megint, mert elvégezte a főiskolát ott. Tehát tavaly óta együtt is vagyunk, úgyhogy jó döntés volt, hogy bejelöltem.
4es pont ez van nálunk is.
Szexkapcsolatnak indult végül megszerettuk egymast. Mi us tobbszor osszevesztunk. De mindig o keresett. Es most b**sza a csorom h nem keres. Mondjuk csak telon tudna hivni. De lehet ugy van vele ezzel hogy letiltottam messengeren egyertelmu valaszt adtam szamara. Csak nem gondolkodtam elore. Azt hittem le tudom így zárni magamba. De nem. Es azt se tudom hogy all hozzam. Mert olyan lezaratlanul is lett vege az egesznek. Ezt szemelyesen kene megbeszelni. Vagy igenbel vagy nemnel. De akkor mondjuk egymas szemebe. Mert igy csak kinlodok.
A "lehet,hogy" a "mi van,ha"... ezek semmit nem érnek.
Jelöld be, írj rá, és,ha tudjátok, beszéljétek meg, hogy ki mit akar a másiktól. Ennyi!
40f
Lehet ő is szenved én megkeresném.
Engem is töröltek de a találkozás többet ér mindennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!