Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mit gondoltok erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Amikor a párotok, vagy a partneretek elutasítja a nyalást, akkor az milyen érzés számotokra? Van olyan lány, aki képes emiatt szakítani, vagy esetleg alkalmi után nézni? Egyáltalán ha összejöttök egy sráccal, aki nagyon bejön nektek, de ez kiderül róla, akkor csalódottak vagytok?

Van olyan fantáziátok, hogy egy pasi csak arra használtok, amire akartok, viszonzás nélkül?

2019. máj. 28. 17:21
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Én ezért nem szakítanék a pasival. Én jobban szeretek orált adni mint kapni.

Nincs ilyen fantáziám.Ink fordítva a pasi arra használjon amire akar.

2019. máj. 28. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem fontos az oral, nem bírnám elviselni ha nem nyalna ki. Szakítás lenne a vege.
2019. máj. 28. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Össze se jönnék olyannal, aki nem szeret nyalni.
2019. máj. 28. 17:33
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 mielőtt összejössz valakivel, megkérdezed, hogy szeret-e nyalni?
2019. máj. 28. 17:36
 5/8 A kérdező kommentje:

No igen. Pont ez az amit a 3as írt. Össze se jönnél olyannal aki nem szeret nyalni. Mégis ez hogyan derül ki? Rákérdezel az első randin, hogy ugye szeretsz nyalni?

Eléggé érdekes lenne.

2019. máj. 28. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fontos számomra,a szex ugyanolyan jó.
2019. máj. 28. 17:52
 7/8 anonim ***** válasza:

#3 vagyok. Fel tudok hozni olyan dolgokat burkoltan, amire a válaszából ki lehet következtetni, hogy áll a témához.

Alkalminál azért hamar kiderül, és ha nincs hajlandóság nyalásra, akkor szex sincs, lehet öltözni, és ennyi.

Ha kapcsolatról beszélünk, egyetlen egy olyan volt, akivel nem tudtam ilyenekről beszélni, a szexig is a körülményekhez képest nehezen jutottunk el. De tkp ott se a nyalás volt a probléma, megtette végülis, mikor jeleztem, hogy nekem erre igényem lenne. A gond az volt, hogy ő nem engedett semmit, csak feküdjek, majd ő teszi a dolgát... Ez nekem nem az igazi....

2019. máj. 28. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát ha elutasítja a nyalást akkor én. Ez nem szopom le Ennyi...

Néha egy belefér mikor nincs kedve fáradt stb.

De ha folyamat elutasítja akkor hajítom ki a pitsába azt kérések igazi férfit

N

2019. máj. 28. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!