Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 14 centis pénisz tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14 centis pénisz tud örömet szerezni nektek lányok?

Figyelt kérdés
Volt aki azt mondta rá hogy pici. Még szűz vagyok, sajnos.
2019. máj. 28. 11:16
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Tud:)
2019. máj. 28. 11:21
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Persze meglátjuk és jót röhögünk rajta...

De most komolyan miért kell ezzel foglalkozni? A lányok se írkálják ki hogy 85C mellméret alatt hozzájuk szóle a fiú.

Ha valakivel eljutsz odáig nem az lesz az első dolga hogy előkapja a vonalzót és megmérje hogy mekkora. Ha valaki emiatt otthagy csak örülj neki, hogy időben kiderült a csajról hogy nem százas.

2019. máj. 28. 11:24
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Persze, az egyáltalán nem kicsi.
2019. máj. 28. 11:27
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Igen
2019. máj. 28. 12:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Persze, de nem csak ennyiben merül ki a szex.
2019. máj. 28. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze!
2019. máj. 28. 17:07
 7/9 anonim ***** válasza:

igen, tapasztalat, ekkora a farkam, és a barátnőm elélvez szex közben.

de volt olyan csajom, aki kiröhögött, kigúnyolt. mivel ez még tinédzser koromban történt, iszonyat nagy trauma volt és utána sokáig csajozni se volt kedvem. prostikhoz kezdtem járni. ők valamennyire visszaállították az önbizalmamat, és a következő csaj, akivel összejöttem, már nem mondta h kicsi lenne, és a szex is jó volt. 1-2 hosszabb-rövidebb kapcsolat után annyira megnőtt az önbizalmam, hogy a mostani komolyabb kapcsolatomba már mindenféle pszichológiai gond nélkül kezdtem bele. elég jól megtanultam hogyan kell elérni hogy egy csaj akár 3-4-szer elélvezzen szex közben. meg megtanultam jól nyalni. persze kellett egy kis szerencse is, mert van olyan lány aki arra vágyik hogy egy nagy pénisz kitöltse, ezt tudom h velem sose kapná meg. a mostani barátnőm viszont pont h nem szereti a nagyot, neki az én méretem tökéletes. szóval persze kell egy kis szerencse is. a tanulság meg az, hogy ha egy csaj beszól rá akkor nem kell depresszióba esni.

2019. máj. 28. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Normális méret az átlag 15 cm.
2019. máj. 29. 07:56
 9/9 anonim ***** válasza:
11 cm az átlag...
2019. máj. 30. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!