Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifogtam a legnagyobb ribizlit, vagy tényleg kicsi a farkam?
Figyelt kérdés
17 cm a farkam, küldtem képet egy bombázó csajnak és azt mondta ez kicsi :(2019. máj. 27. 20:20
11/14 A kérdező kommentje:
Instagramon 2400 követője van, tudom róla hogy létezik kb 5 km-re él tőlem, de élőben még nem volt szerencsém vele beszélni ezek után meg nem is lesz, mert szerinte ilyen farokkal ássam el magam, na mindegy :(
2019. máj. 27. 22:48
12/14 anonim válasza:
Ha meg benyomnád neki sírna :-) szánalmas.
13/14 anonim válasza:
Az enyém 19 centi és nem mutogatom és fotót sem küldök senkinek, de nem is monhatja senki, hogy kicsi!! :)
14/14 anonim válasza:
1, Lehet rossz szögből fotóztad... nekem van olyan kép, amit 20-21-nek tippelnek... pedig "csak" 16-17. A fordítottja is lehetséges.
2, Vannak csajok, akiknek nagy a méretük (mert lányoknak is van méretük), és neki tényleg nagy kell
3, Amúgyis csak szórakozni akart veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!