Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nálatok is elvárja a barátnőtök, hogy szőrtelenítsetek odalent?
Új barátnőm van egy hónapja, minden nagyon jó, minden nagyon happy, de azzal stresszel egyfolytában, hogy nyírjam le a szőrt a farkam környékén.
Eddig még egy barátnőm sem állt elő ilyen igényekkel, ettől függetlenül próbálkoztam már vele korábban, de nekem nagyon kényelmetlen, mert pár nap után, mikor elkezd nőni újra a szőr, rohadtul szúr, viszket, stb.
Most az nagyon nem mindegy, hogy azt akarja, nyírjad, vagy azt, hogy borotváljad. A rövidre nyírás ugyanis egy lehetséges kompromisszumos megoldás. Neked se szúr, neki se zavaró a nagy szőr.
Általánosságban: sose azért voltam ilyen vagy olyan, mert a partnerem elvárta tőlem. Fordítva: nekem igényem, hogy fogadjon el a partnerem éppen olyannak, amilyen vagyok. És én az évek során, még egy párkapcsolaton belül is változom. Volt az életem során divatfrizurám, hosszú hajam, megint divatfrizurám, többféle is, full kopasz borotvált fejem, csupasz arcom, borostám, szakállam, és ezek kombói, szóval én nem vagyok az, aki 30 éven át ugyanúgy néz ki. Amikor borotvált volt a farkam, az is azért volt, mert úgy akartam, amikor nyírtam-fazonoztam, az is, és az is az én kedvem szerint van, ha évek óta full szörös, mert épp úgy érzem jobban magam. Gondolom, érthetô, hova akartam kilyukadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!